Hamachi...

poruka: 3
|
čitano: 758
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hamachi...

Ovako...moj prijatelj i ja bi htjeli probat igrat malo neke igre u mreži pomoću gore spomenutog programa...

Problem je u tome što nikako ne uspijevamo...

Ja kreiram server...on se pridruži...vidimo se...pingam njegovu IP adresu...radi...uđemo u igru (probali smo nekoliko)...Napravim lan server ali on ga ne vidi...

Firewall smo isključili...

Gledali po netu tutoriale ali ništa nije pomoglo...

Ako netko zna nekakav alternativan program sličan Hamachi-ju slobodno neka kaže...

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Hamachi...

recimo u counter-strike nekad ne vidis pod lan nego trebas njegov direkt ip napisati u konzolu za spojiti se, onda radi, probaj tak ako ti igra podrzava

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hamachi...

davno sam koristio hamachi, sjećam se samo da kad smo igrali Counte-Strike onaj koji pravi server mora u consolu ukucat "lan_0" mislim da je tak......

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice