Pozdrav,
nedavno sam reinstalirao win xp (godišnje čišćenje hard diska) i sada pomalo "pikam" stvari gore. Instalirao sam i google chrome koji redovito koristim za surfanje. Prije reinstalacije sve je bilo ok, ali sada mi se chrome ponaša jako čudno unutar facebooka. Par primjera: kada se ulogiram prvo pogledam obavijesti u gornjem lijevom uglu. Klikom na njih otvore se sve obavijesti, međutim često se zna dogoditi da ne stanu sve obavijesti na 1 ekran. Prije je obično skroz dolje dodao opciju "prikaži sve", ali sada mi se dogodi da toga nema i jednostavno ne mogu vidjeti sve obavijesti od zadnjeg logiranja (ukoliko ih je bilo više). Ne prikaže mi tu opciju! Sljedeće: na središnjem dijelu ekrana gledam objave prijatelja i odem dolje dosta "duboko". Obično znam kliknuti na "naslovnica" da se sam digne gore i ažurira nove objave, ali sada mi se zna dogoditi da klikom na "naslovnica" se ne dogodi apsolutno ništa. Samo stoji tamo gdje sam bio. Isto tako, kada idem dovoljno "duboko" po objavama, pojavi se opcija "prikaži starije objave", međutim klikom na to se isto tako ne dogodi ništa. Kada se odlogiram i opet ulogiram, nekada sve proradi, a nekada je i dalje po starom. Chrome je najnoviji i ažuriran, java i flash su ažurirani. Blesavo mi je prazniti cache kada sam tek sada instalirao novi OS... u čemu je problem?
Unaprijed hvala.