Gomila nepotrebnih procesa

poruka: 12
|
čitano: 4.055
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo otkako sam stavio nove Windowse primijetio sam da imam hrpu nepotrebnih procesa u Task Manageru.

Windowsi su frisko novi i ne vjerujem da posjedujem ikakve viruse.

Prije sam imao 5-10 procesa kad sam bio na desktopu a sada oko 40 kako vidite na slici.

U cemu bi mogao biti problem?

Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 15:45 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gomila nepotrebnih procesa
luckyluke kaže...

Evo otkako sam stavio nove Windowse primijetio sam da imam hrpu nepotrebnih procesa u Task Manageru.

Prije sam imao 5-10 procesa kad sam bio na desktopu a sada oko 40 kako vidite na slici.

To ti je normalno za Windows 7 nema tu problema, ak nisi jos stavi kvacicu na ovo kaj sam oznacil tak da imas pregled u sve procese recimo.Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 15:57 (rambox).
15 godina
neaktivan

prije si vjerojatno gledao procese samo za sebe kao korisnika, a sada imaš prikazane sve procese na računalu pa odtuda tolika razlika ( mislim manje od 30ak ukupno nećeš imati sigurno )...

da makneš neke za koje smatraš da ti smetaju kod pokretanja i kasnije u radu kao razni updateri i slično skini si recimo windows 7 manager Namigiva

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
rambox kaže...
luckyluke kaže...

To ti je normalno za Windows 7 nema tu problema, ak nisi jos stavi kvacicu na ovo kaj sam oznacil tak da imas pregled u sve procese recimo.Cool

Evo sad sam bas maknuo kvacicu sa toga i imam 11 procesa samo kao sto bi imao i prije.Smijeh

Keep this topic alive!
15 godina
neaktivan

LOL,LOL,LOL,LOL

to ti je normalno svaki proces ima drugi kod i svaki obavlja svoj zadatak bez obzira sto imas vise istih imena to ti je normalno XD

pa sta imam i ja tih svchost.exe kolko hoces isto kolko i ti ali svaki ima svoj zadatak.

nemoj ih prekidat normalno je to XD Windows 7 ima hrpu procesa i vecina korisnika misli da su nepotrebni ali svaki ima vrlo vaznu funkciju.

u windows 7 normalno je da ima oko 45 procesa

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

lociraj svchost.exe (malo ih je previše) i ako se ne nalaze u System32 jako je velika vjerojatnost da imaš virus.

A life? Cool! Where do I download one of those?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

lociraj svchost.exe (malo ih je previše) i ako se ne nalaze u System32 jako je velika vjerojatnost da imaš virus.

svchost je u windows 7 u velikom broju i tek instalirani windows 7 imaju isti broj.

nijedan nije virus svi imaju svoju funkciju.

i ono u zagradi sto si stavio je pogresno.

16 godina
leo_819 kaže...

Neznam na koju bi foru mogao imati virus,Windowsi su stari 5 dana i instalirani samo legalni programi skidani sa sluzbenih stranica.

Evo sad cu preskenirat sa Avirom za svaki slucaj pa vam javim rezultate.

Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 16:03 (luckyluke).
17 godina
GamerMaster2041 kaže...
leo_819 kaže...

svchost je u windows 7 u velikom broju i tek instalirani windows 7 imaju isti broj.

nisam ni vidio da je sedmica, sad provjerio na svojem i stvarno ih ima puno... my bad.

Evo jedan program.

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
GamerMaster2041 kaže...
leo_819 kaže...

nisam ni vidio da je sedmica, sad provjerio na svojem i stvarno ih ima puno... my bad.

Evo jedan program.

pa ja imam sedmicu i isti su oni applications,processes i ostale opcije.

Valjda mogu razaznati 7 posto je i licno koristim.

Vista Vista
7 7
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 16:11 (GamerMaster2041).
16 godina

Evo preskenirao sam sistem,niti jednog virusa Avira nije pronašla što je i logično pošto Windowsi nisu napunili niti tjedan dana.

Problem je rješen i to već u drugom postu,autoru velika hvala na pomoći.Namigiva

Keep this topic alive!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luckyluke kaže...
leo_819 kaže...

Neznam na koju bi foru mogao imati virus,Windowsi su stari 5 dana i instalirani samo legalni programi skidani sa sluzbenih stranica.

Evo sad cu preskenirat sa Avirom za svaki slucaj pa vam javim rezultate.

Nemas kaj skenirat sve stima nema problema, tih svchost.exe ima puno na Windows 7 bez panike.Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice