GMAIL opet kaka

poruka: 14
|
čitano: 2.538
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GMAIL opet kaka

Uglavnom,imam poslovni gmail acc,pcigre@eplati.com  i nemogu primiti niti 1 mail.probao sam na laptopu,kompu i iphonu,imam jos 7 gb prostora,pregledao sve mape,probao sa svih mail servisa poslati mail i niti 1 nisam dobio,puno musterija mi se zali da im ne odgovaram na pitanja a ja ta pitanja nit vidim lol,a mogu slati poruke na hotmail i tamo vidim,a kada posaljem na drugi gmail acc opet ih ne vidim

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: GMAIL opet kaka
eplati.com kaže...

Uglavnom,imam poslovni gmail acc,pcigre@eplati.com  i nemogu primiti niti 1 mail.probao sam na laptopu,kompu i iphonu,imam jos 7 gb prostora,pregledao sve mape,probao sa svih mail servisa poslati mail i niti 1 nisam dobio,puno musterija mi se zali da im ne odgovaram na pitanja a ja ta pitanja nit vidim lol,a mogu slati poruke na hotmail i tamo vidim,a kada posaljem na drugi gmail acc opet ih ne vidim

meni gmail normalno radi 

neznam di je problem 

nikad sa njim nisam imao problema

Oh, I know that look. That’s the look that shrivels me testes. /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
15 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

pcigre@eplati.com

pa kako gmail kad ti je ovo mail? mozda samo ako si uvezao taj mail u gmail, uneo sve sto ti je reko i slicno.....pogledaj u podesavanjima, ja koristim gmail u kom imam i mail sa licnog domena i radi, ponekad zeza ali retko

16 godina
neaktivan
GMAIL opet kaka

sada sam kod njih procitao da premium korisnici imaju problema,koje seronje,basic korisnici bez beda salju i primaju,a mi premium smo u guzi

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

sada sam kod njih procitao da premium korisnici imaju problema,koje seronje,basic korisnici bez beda salju i primaju,a mi premium smo u guzi

kakvi premium korisnici??? ti mislis na google apps?

16 godina
neaktivan
GMAIL opet kaka

Pa jesi dobro podesio POP3 server i port? To ti mora bit točno podešeno...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GMAIL opet kaka

jel ima tko od vas strpljenja da mi ude i postela to preko teamviewera?Placam pivu i cevape ako sredi Smijeh

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bokile kaže...
eplati.com kaže...

kakvi premium korisnici??? ti mislis na google apps?

Poslovni iliti business gmail ti je nešto@tvojadomena.com ali se vrti na googleovim serverima...

Death walks behind you.
16 godina
neaktivan
GMAIL opet kaka

istina,eto pokusava mi 1 kolega pomoci,ali opet figa,izgleda da je fakat do googla smrdljivog,sada su me tako fino zafrknuli...

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GMAIL opet kaka

Ipak je do mene bilo i mojeg hosta,trebalo je MX record sloziti ponovo,sada sve radi kao podmazano,uff,kako sam se bio oznojio jucer

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
eplati.com kaže...

Ipak je do mene bilo i mojeg hosta,trebalo je MX record sloziti ponovo,sada sve radi kao podmazano,uff,kako sam se bio oznojio jucer

A ti google napao :)

Uglavnom su stabilni. Bio im je par puta ispao servis na duze vrijeme ali inace nemaju nikakvih problema.

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
GMAIL opet kaka

Jeste,nisam ih bas napao,nego sam ticket predao,uglavnom google je bog i batina Namigiva

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
GMAIL opet kaka

Mi imamo problema sa gmailom jer je jedan od nasih korisnika radio sranja (20-ak kompova u firmi su im bili pod spam botovima koji su slali mailove preko jednog naseg servera) i sad nas google prijavljuje ko spam. Pokusa sam naci negdje gdje to mozemo resolvat al nema sanse. :(

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 8:54 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GMAIL opet kaka

ma da barem ekipa ima live support ili broj telefona za support,mislim,ja isto imam jos 1 ogromni problem koji nemogu rijesiti na njihovom forumu

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice