Uglavnom,imam poslovni gmail acc,pcigre@eplati.com i nemogu primiti niti 1 mail.probao sam na laptopu,kompu i iphonu,imam jos 7 gb prostora,pregledao sve mape,probao sa svih mail servisa poslati mail i niti 1 nisam dobio,puno musterija mi se zali da im ne odgovaram na pitanja a ja ta pitanja nit vidim lol,a mogu slati poruke na hotmail i tamo vidim,a kada posaljem na drugi gmail acc opet ih ne vidim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uglavnom,imam poslovni gmail acc,pcigre@eplati.com i nemogu primiti niti 1 mail.probao sam na laptopu,kompu i iphonu,imam jos 7 gb prostora,pregledao sve mape,probao sa svih mail servisa poslati mail i niti 1 nisam dobio,puno musterija mi se zali da im ne odgovaram na pitanja a ja ta pitanja nit vidim lol,a mogu slati poruke na hotmail i tamo vidim,a kada posaljem na drugi gmail acc opet ih ne vidim
meni gmail normalno radi
neznam di je problem
nikad sa njim nisam imao problema
pcigre@eplati.com
pa kako gmail kad ti je ovo mail? mozda samo ako si uvezao taj mail u gmail, uneo sve sto ti je reko i slicno.....pogledaj u podesavanjima, ja koristim gmail u kom imam i mail sa licnog domena i radi, ponekad zeza ali retko
sada sam kod njih procitao da premium korisnici imaju problema,koje seronje,basic korisnici bez beda salju i primaju,a mi premium smo u guzi
sada sam kod njih procitao da premium korisnici imaju problema,koje seronje,basic korisnici bez beda salju i primaju,a mi premium smo u guzi
kakvi premium korisnici??? ti mislis na google apps?
Pa jesi dobro podesio POP3 server i port? To ti mora bit točno podešeno...
jel ima tko od vas strpljenja da mi ude i postela to preko teamviewera?Placam pivu i cevape ako sredi 
kakvi premium korisnici??? ti mislis na google apps?
Poslovni iliti business gmail ti je nešto@tvojadomena.com ali se vrti na googleovim serverima...
istina,eto pokusava mi 1 kolega pomoci,ali opet figa,izgleda da je fakat do googla smrdljivog,sada su me tako fino zafrknuli...
Ipak je do mene bilo i mojeg hosta,trebalo je MX record sloziti ponovo,sada sve radi kao podmazano,uff,kako sam se bio oznojio jucer
Ipak je do mene bilo i mojeg hosta,trebalo je MX record sloziti ponovo,sada sve radi kao podmazano,uff,kako sam se bio oznojio jucer
A ti google napao :)
Uglavnom su stabilni. Bio im je par puta ispao servis na duze vrijeme ali inace nemaju nikakvih problema.
Jeste,nisam ih bas napao,nego sam ticket predao,uglavnom google je bog i batina 
Mi imamo problema sa gmailom jer je jedan od nasih korisnika radio sranja (20-ak kompova u firmi su im bili pod spam botovima koji su slali mailove preko jednog naseg servera) i sad nas google prijavljuje ko spam. Pokusa sam naci negdje gdje to mozemo resolvat al nema sanse. :(
ma da barem ekipa ima live support ili broj telefona za support,mislim,ja isto imam jos 1 ogromni problem koji nemogu rijesiti na njihovom forumu