Gledanje Blu-ray filmova

poruka: 6
|
čitano: 8.459
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gledanje Blu-ray filmova

Evo ovako.. Imam problema prilikom gledanja blu-ray filmova.. Skinio sam film 1080p bluray.. Kada pokrenem film sa gom playerom slika mi ide normalno nekoliko sekundi a zatim pocne sve zatrzavat... taj isti film pokrenem sa media player classicom (home cinema) tako neka verzija slika mi ide normalno samo nakon nekog vremena zvuk je "prestigne" i delay bude sve veci.. jel mi moze netko preporuciti neke codece, neki drugi player nesto ?? jel netko zna zasto se to događa ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gledanje Blu-ray filmova

Ostani pri tom playeru a skini novi k-lite codec. Radit ce bez problema.

TrustNo1
18 godina
RE: Gledanje Blu-ray filmova

možda ti grafička kartica ne podržava full hd....imaš u zadnjem bug-u malo pojašnjeno kako to funkcionira...

a ako šta zapne pitaj....

www.apriliabase.com
16 godina
Gledanje Blu-ray filmova

Da malo oživim temu, skinio sam true hd film zadnje Pirate sa Kariba (cca. 40 GB).

Sad mene zanima kako gledati taj film na računalu odnosno na nekom media playeru (WD TV Live ili PopCorn-u).

Za računalo znam da u STREAM folderu mogu potražiti najveći *.m2ts file koji je ujedno i film (cca. 35 GB) i sve pet, ali ja hoću da imam film kao da sam ga ubacio u BD player. Znači da imam menu gdje biram hoću li gledat film, izbor scena, interviju s glumcima itd. Nešto kao što je PowerDVD bio za DVD-ove.

Još jedna stvar, film ima između ostalih sadrži i naše titlove koje recimo BS player nezna uključiti dok recimo SplashPro zna (iako ih ne zna navesti imenom tipa: Engleski, Bugarski, Hrvatski... već Subtitle1, Subtitle2,..,SubtitleN pa ti traži koji je hrv)

A sad za neki media player ista stvar? Znači može li se napraviti neki iso i da ga player pokrene kako je ranije opisano (baš kao da je pokrenut s BR playera).

Ajde ako netko ima iskustva jedan kratak tutorijal ili nešto slično ja bi mu bio zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gledanje Blu-ray filmova

Pokretao sam preko raznih programa film, no problem je taj što nikako nemogu učitat hrvatske titlove. TotalMedia Theatre 5 i XBMC to su programi kojima sam pokušao. Da li netko zna kako učitat titlove u bilo kojem od ta dva programa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Gledanje Blu-ray filmova
Lik kaže...

Pokretao sam preko raznih programa film, no problem je taj što nikako nemogu učitat hrvatske titlove. TotalMedia Theatre 5 i XBMC to su programi kojima sam pokušao. Da li netko zna kako učitat titlove u bilo kojem od ta dva programa?

Za TotalMedia Theatre kaže desni klik pa subtitles/add subtitle, a za XBMC klik. Nakon toga u postavkama stavi na Eastern European odnosno Windows-1250 kodiranje.

To sam ja- sigurno JA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice