Glary Utilities problem

poruka: 25
|
čitano: 9.239
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Glary Utilities problem

Eto imam jedan mali problemčić za koje trazim rješenje..Cool

Znači koristim program Glary Utilities koji rješava probleme na računalu , popravlja sve ...

I sad na slici koju možete vidjet piše da ima 62 problema, i kada odemo na  SHOW DETAILS prikaže nam koji su to točno problemi..

Slika

http://www.imagesforme.com/show.php/349135_a.jpg

I sad jedna slika kada odemo na SHOW DETAILS

http://www.imagesforme.com/show.php/349140_p.jpg

I koliko god ja išao na ovu opciju REPAIR PROBLEMS , znači da sve popravi , drugi put kad skeniram npr 5 minuta kasnije, on će meni opet javit neke probleme , ali možda manje...

E sad zna netko kako popravit to sve , da drugi put ne bude ničega , problem je uglavno neki HKEY, ako niste skužili sve pitajte ...

Hvala na odgovorima..

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Napajanje : OCZ 600 W Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
17 godina
Glary Utilities problem

Nitko ???

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Napajanje : OCZ 600 W Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Glary Utilities problem
NoOne1 kaže...

Eto imam jedan mali problemčić za koje trazim rješenje..Cool

Znači koristim program Glary Utilities koji rješava probleme na računalu , popravlja sve ...

I sad na slici koju možete vidjet piše da ima 62 problema, i kada odemo na  SHOW DETAILS prikaže nam koji su to točno problemi..

Slika

http://www.imagesforme.com/show.php/349135_a.jpg

I sad jedna slika kada odemo na SHOW DETAILS

http://www.imagesforme.com/show.php/349140_p.jpg

I koliko god ja išao na ovu opciju REPAIR PROBLEMS , znači da sve popravi , drugi put kad skeniram npr 5 minuta kasnije, on će meni opet javit neke probleme , ali možda manje...

E sad zna netko kako popravit to sve , da drugi put ne bude ničega , problem je uglavno neki HKEY, ako niste skužili sve pitajte ...

Hvala na odgovorima..

Prvo, Scan registry for problems, nakon toga ti ponudi opciju Repair i Cancel. Klik na Repair, pa ponovno na Scan registry for problem. Ukoliko se pojave opet neke stavke, a ti opet klik na Repair i tako sve dok ne bude registry dao poruku ''No problems found,No problem selected for repair''. Zatvori program. Nakon pet minuta rada na tvom compu, isti bilježi sve što si radio u registry i normalno da ti ponovno prikazuje neke stavke koje su ušle u registry (to može biti i jednostavno šaltanje ikone s jednog mjesta na drugo ili otvaranje bilo koje aplikacije. Kompjuter prati sve što radiš, maltene i sam pomicaj kursora po ekranu. Ja koristim Glary Registry Repair Freeware jer ne zadire toliko u registry za razliku od pro verzije. Registry čisti samo jednom mjesečno ili najbolje jednom godišnje, ili ga uopće ne čisti ako ti comp dela normalno. Registry ima svoju određenu funkciju po pitanju rada OS i nije zabadava napravljen. Oni koji čiste registry sa programom koji se zove TuneUp Utilities će prije ili kasnije imati problema zbog čišćenja registrija jer si program daje previše maha koji se na kraju plaća vraćanjem registry.bak-a iz davne prošlosti.
17 godina
Glary Utilities problem

Tnx za sve i na odgovoru, ali kolko god ja stisko scan i repair , on je meni sad negdje 7 puta napiso 51 problem..a ja skroz scan , repair..haha

Edit

Komp odlično radi i sve dobro , al mislio sam da se moze nekak maknit taj registry jos da pise 0 problem's:D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 17:03 (NoOne1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...

Tnx za sve i na odgovoru, ali kolko god ja stisko scan i repair , on je meni sad negdje 7 puta napiso 51 problem..a ja skroz scan , repair..haha

No problemos. Izvrši deinstalaciju tog programa i instaliraj drugi sa linka http://www.glarysoft.com/rr.html. Mora biti free verzija. Za deinstalaciju koristi Your Uninstaller Pro ako znaš kako doći do njega. Taj program briše sve zapise instaliranog programa, uključujući i podatke iz registrija. Mislim da će ti ovaj link i njegova besplatna verzija raditi normalno.
17 godina
Glary Utilities problem

Mislim da sam s te i skinio , al probat cu sad..

I da koristim your uninstaller oduvijek..Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...

Po slici koji si dao to nije to. Ovo je nešto drugo. Mislim daje ovaj link još bolji http://www.download.com/Glary-Registry-Repair/3000-2086_4-10372101.html
17 godina
neaktivan
Glary Utilities problem

Sorry, soryy, sorry. Evo dotičnog ispranog linka za skidanje Glary Registry Repair v.3.0 free http://www.glarysoft.com/rr.html?tag=download

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 17:18 (Kalea).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...

Sorry, soryy, sorry. Evo dotičnog ispranog linka za skidanje Glary Registry Repair v.3.0 free http://www.glarysoft.com/rr.html?tag=download

Kalea jel to nesto slicno Tune up utilities?
BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Kalea kaže...

Kalea jel to nesto slicno Tune up utilities?
 Niti govora. Evo mog screenshota
software software
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 17:25 (Kalea).
17 godina
neaktivan
Glary Utilities problem

Aha.Ja koristim CleanMyPC registry cleaner i zadovoljan sam.

0 0 hvala 0
17 godina
Kalea kaže...
NoOne1 kaže...

Po slici koji si dao to nije to. Ovo je nešto drugo. Mislim daje ovaj link još bolji http://www.download.com/Glary-Registry-Repair/3000-2086_4-10372101.html
  Istina , ja sam imao taj koji si mi dao , i onda se prebacio na ovaj koji si vidio na slici...:D

Aj vidit cu sta si jos reko dolje pa cu nes drugo prboat..tnx
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Aha.Ja koristim CleanMyPC registry cleaner i zadovoljan sam.

Ukoliko si zadovoljan, a program ti ne pravi probleme, ne mijenjaj ga. Bitno je da si zadovoljan. Znaš i sam koliko zna biti frustrirajuće kad te nekaj kolje na compu.
17 godina
neaktivan
Glary Utilities problem

CleanMyPC i Your uninstaller je meni odlicna kombinacija.Lijepo pociste za sobom.Sam vise ne prckam po registryju jer sam jednom napravio sra..Belji se.Svako toliko napravim registry backup zlu ne trebalo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

CleanMyPC i Your uninstaller je meni odlicna kombinacija.Lijepo pociste za sobom.Sam vise ne prckam po registryju jer sam jednom napravio sra..Belji se.Svako toliko napravim registry backup zlu ne trebalo.

I ja koristim Your Uninstaller (verzija 2006), mada imam i verziju 2009. Vodi računa da kod deinstalacije programa, ponekad kad te traži da resetiraš komp da bi napravio deinstalaciju do kraja klikneš NO, onda on obriše sve iz registrija, pa tek onda na reset. Pa onda CleanMyPC i to je to.
Potpis, Kalea.
17 godina
neaktivan
Glary Utilities problem

To sam shvatio jer sam prvi put kliknuo da restarta pa nije obrisalo kako spada.Sad fino NO pa nek pocisti ko veliki:)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima više programa šta čiste registry ,ja koristim glary,tune up,ccleaner,advanced system optimizer,windows care.Svaki put kad skeniram sa jednom od tih očistim komp ,ali druga nađe nešto šta prva nije i tako treća itd.

Ne rade sve na isti način.Dobro je imat više tih stvari.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

To sam shvatio jer sam prvi put kliknuo da restarta pa nije obrisalo kako spada.Sad fino NO pa nek pocisti ko veliki:)

Bravo šampione.
U potpisu, Kalea.
17 godina
neaktivan
vice kaže...

Ima više programa šta čiste registry ,ja koristim glary,tune up,ccleaner,advanced system optimizer,windows care.Svaki put kad skeniram sa jednom od tih očistim komp ,ali druga nađe nešto šta prva nije i tako treća itd.

Ne rade sve na isti način.Dobro je imat više tih stvari.

Evo, o zaštiti ću reči još nešto pa bih zgotovio stvari jer mi se pana. Niti jedan program, to zapamtite dobro, nije toliko dobar da bi bio nazovimo ga, najbolji program za zaštitu od virusa. Svi oni rade po istom ili sličnom principu. A to je da se oslanjaju na svoju vlastitu datoteku u kojoj su sadržani svi virusi (pod tim razumijevam u daljnjem tekstu i crve, spyware, adware itd.). Zato imate danas u opcijama antivirusnih programa tipa ''pošaljite nam virus na provjeru, intima zagarantirana''. Većina, priznajmo to, ima ilegalne antiviruse koji spadaju u rubriku shareware. Dakle, antivirusi se, da se nakratko vratim, dobri onoliko koliko im je baza podataka svog smeća koje kola internetom velika. Neki zato prepoznaju x vrius, dok u isto vrijeme ne prepoznaju y virus, drugi prepoznaju y virus, dok u isto vrijeme ne prepoznaju x virus. Da biste bili sigurni, ako vam se nešto vrti u pozadini, upišite iz task managera dotičnu datoteku u google, i pročitajte što piše o tome, te koliko je opasno. Ima nekih programa koji su, blago rečeno, paničari. Prijavljuju neki krak kao trojanac, mada ne mora biti. Kako bi proizvođači prodali proizvod, što oni rade? Nakon što se instalirali njihovu trial verziju antivirusnog programa, vrše automatski ili vam to preporučuju po defaultu da to napravite, a to je skeniranje. Onda ko fol, nađu negdje neku datoteku, u nekoj mapi, nekog virusa, kojeg su sami instalirali u vrijeme dok ste instalirali dotični program. I eto, dođemo do zaključka kako je taj program bolji od onog kojeg imamo. Nije istina. Nikada ni jedan antivirusni program nije svemoguć. A što se tiče sad već otkrivenog Ashampoo Firewalla Pro, tko ga nije vozio, ne zna što je propustio. Ne pričam napamet. Godine iskustva su učinile svoje. Zašto više ne koristim BS Player kojeg sam smatrao, a i danas smatram jednim od vodećih plejera za kodirani MPEG-4 datoteke poput DivX-a ili XviD-a (ako niste znali dovoljan vam je samo jedan od ta dva kodeka, a to je Xvid - ostavite uključenu opciju Change FourCC)? Zato jer sam shvatio da mi i Windows Media Player 11, koji iovako dolazi u kompletu sa widnozima, jednako dobro služi za gledanje kako AVI datoteka (uz instalaciju malog programčića koji se zove VobSub za prikaz titla u WMP11) te DVD-a. Kako su danas DVD mediji jeftini, ionako sve snimam na njih te filmove gledam na linijskom DVD-u na TV-u. Dakle, BSPlayer, ma koliko dobar bio, za mene je danas stvar prošlosti. Dakle, ovo se odnosi na moj osobni pogled što se tiče softwera za očuvanje windoza. I na kraju, da zaključim, redovito apdejtanje widnoza je najvažnija stvar za čuvanje windoza, kako njih kao softvera tako i apdejtanje najnovijh drajvera sa iste Microsoftove stranice, ma što mislili o Billu Gatesu i njegovom bogatstvu. Svima želim da isprobaju Ashampoo Firewall Pro verziju,pa kroz dogledno vrijeme dok se ne uvjerite u kvalitetu tog programa, ugodnu i laku noć.
P.S. Evo, ja sam poslušao savjet jednog forumaša, instalirao sam SuperAntiSpyware, ali PRO verziju, tako da mi je ona sada real time acitvation, a Windows Defender sam isključio, pa da vidimo kroz neko vrijeme kako služi taj program. Ne očekujem od njega nešto veliko, no osnove zaštite moraju postojati, kao i kod bilo kojeg antivirusnog alata bio on free ili shareware verzija. Još jednom, ugodnu i laku noć.
U potpisu, Kalea.
17 godina
neaktivan

Kalea,jesi se raspisa,ali znaj da se potpunoo slažem s tobom u ovom odgovoru. :D

Istomišljenici smo :D

Neki dan instalira super spyware,spyware blaster.Iako mi Avg traži isto spyware ,ali siguran sam da je sami spyware bolji jer je napravljen baš za to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 13:56 (vice).
17 godina
neaktivan
vice kaže...

Kalea, jesi se raspisa...

primjetio sam da se on svugdje raspiše. tko će to sve čitat!?. odmah se sjetim ane karenjine i zločina i kazne... Neodlučan
17 godina
neaktivan

Mislio sam da je samo na toj ,ali lik je Dobar šta je je ,voli pisat.pozz

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
vice kaže...

Kalea, jesi se raspisa...

primjetio sam da se on svugdje raspiše. tko će to sve čitat!?. odmah se sjetim ane karenjine i zločina i kazne... Neodlučan
 Sorry, sorry, sorry, neću više. Profesionalna deformacija kucanja sa svih deset prstiju. Mada su mi svi doktori zabranili pristup compu....psssst....
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...
 "Mada su mi svi doktori zabranili pristup compu....psssst...."
 HEHE ta ti je dobra ,ma pusti doktore :D ,samo ti piši,koliko možeš ,samo naprid.XD
15 godina
neaktivan
Glary Utilities problem

sta znaci ova opcija "memory optimizer" u Glary-u?

marko88

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice