Gašenje windowsa XP

poruka: 8
|
čitano: 2.038
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gašenje windowsa XP

ljudi imam problem kada hoću ugasiti kompjuter preko starta, kada stisnem start pa isključi računala ne pojavi mi se ništa nego samo mi se strelica na mišu pretvori u pješćani sat, događa mi se to često, ali od 10 pokušaja uspije mi samo 2 puta ugasiti preko starta, jel zna netko šta je ovo ili jel zna netko ovo riješiti?

ako netko želi pozivnicu za Lockerz neka se samo javi na ovo = pulja1@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gašenje windowsa XP

probaj system restore pa onda vidi kako se ponasa

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gašenje windowsa XP

Još preskeniraj komp sa nekim antivirusim softverom.

16 godina
neaktivan
Gašenje windowsa XP

3 do 4 puta sam skenirao sa malwarebytom i ništa, a ne želim ništa dirati taj system restore zato što se ne kužim baš u taj program

ako netko želi pozivnicu za Lockerz neka se samo javi na ovo = pulja1@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gašenje windowsa XP

Meni se to desilo neki dan,neće ni restart ni ugasit se.Relativno svježa instalacija (2 mj.),preskenirao sve i sa Malverbaytsom,NOD 32 i Search and Destroyem i ništa nije pronašao,jednostavno se zblesao i ja lijepo popi*dio i reinstalirao windowse.Verzija je bila sa SP3 i nije mi se uopće sviđala,imao sam problema sa kodecima a i ovo ne znam jel zbog toga,uglavnom sad imam SP2 i ok je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

probaj system restore

16 godina
neaktivan
Gašenje windowsa XP

Napravi si back up ne neki externi hard i reinstaliraj windowse..... 
neznam da ces uspjet sa sistem restore (kolko ja znam on vraca postavke u nazad)........ kak dugo ti se to pojavljujel...... ak je full dugo onda ti nece on bas pomoć Izlanuo se (kolko ja znam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

odi na start i u trazilicu upisi msconfig kad ti ubaci idi na startup tu pogasi programe koje mislis da ti nerade.. onda Ctrl-Alt-Delete idi na Procese i tu izbaci neke programe koji su ti sumljivi pa restart...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice