ljudi imam problem kada hoću ugasiti kompjuter preko starta, kada stisnem start pa isključi računala ne pojavi mi se ništa nego samo mi se strelica na mišu pretvori u pješćani sat, događa mi se to često, ali od 10 pokušaja uspije mi samo 2 puta ugasiti preko starta, jel zna netko šta je ovo ili jel zna netko ovo riješiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj system restore pa onda vidi kako se ponasa
Još preskeniraj komp sa nekim antivirusim softverom.
3 do 4 puta sam skenirao sa malwarebytom i ništa, a ne želim ništa dirati taj system restore zato što se ne kužim baš u taj program
Meni se to desilo neki dan,neće ni restart ni ugasit se.Relativno svježa instalacija (2 mj.),preskenirao sve i sa Malverbaytsom,NOD 32 i Search and Destroyem i ništa nije pronašao,jednostavno se zblesao i ja lijepo popi*dio i reinstalirao windowse.Verzija je bila sa SP3 i nije mi se uopće sviđala,imao sam problema sa kodecima a i ovo ne znam jel zbog toga,uglavnom sad imam SP2 i ok je.
probaj system restore
Napravi si back up ne neki externi hard i reinstaliraj windowse.....
neznam da ces uspjet sa sistem restore (kolko ja znam on vraca postavke u nazad)........ kak dugo ti se to pojavljujel...... ak je full dugo onda ti nece on bas pomoć (kolko ja znam)
odi na start i u trazilicu upisi msconfig kad ti ubaci idi na startup tu pogasi programe koje mislis da ti nerade.. onda Ctrl-Alt-Delete idi na Procese i tu izbaci neke programe koji su ti sumljivi pa restart...