pozdrav narode , danas formatiram disk , instaliram sve sto trebam , upalim omiljenu igru ( RE 5 ) kad me dočeka poruka ; "Can't sign in because you've exceeded the usage allowed by your product key. Please enter another product key" !? GFWL forum je "mrtav" i nemam pojma sta da radim...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda je fora u tome da se jednim ključem može samo određeni puta aktivirati igra ili tako nešto.
Nisam gejmer pa neznam baš.
evo da ne otvaram novu temu,napisati ću ovdje.Znači kada se prijavim ga stranicu games for windows live,uđem na svoj profil,i želim spremiti gamer picture na kompjuter,ali ga mogu spremiti samo u maloj veličini.Imal li rješenja da nekako uspijem skinuti sliku u većim formatima?kada skinem sliku ima samo 32x32 pixela.Resizeanje ne djeluje jer je slika onda premutna.
nitko?
Vezano za GFWL, da ne otvaram novu temu. Imam jednu igru koja je nova, samo isprobana i sad mjesec dana skuplja prašinu. Sad da ju prodam bi li kupac moga normalno igrati, odnosno aktivirati ju sa serialom ako je netko već prije s njim igrao?
Vezano za GFWL, da ne otvaram novu temu. Imam jednu igru koja je nova, samo isprobana i sad mjesec dana skuplja prašinu. Sad da ju prodam bi li kupac moga normalno igrati, odnosno aktivirati ju sa serialom ako je netko već prije s njim igrao?
Mislim da ne bi trebalo biti problema.
Ok, tnx, ide kroz koji dan u oglasnik. Ukoliko u međuvremenu naiđe netko s drugačijim iskustvom neka slobodno javi.