u Control panelu mi pokazuje da Fraps zauzima cca 12 GB prostora na C disku, a kad otvorim Fraps folder u njemu nema ni 4 MB??
odakle to??
u Control panelu mi pokazuje da Fraps zauzima cca 12 GB prostora na C disku, a kad otvorim Fraps folder u njemu nema ni 4 MB??
odakle to??
odakle to??
Da li si provjerio "Movies" direktorij? Tamo on sprema sve što si capture-ao... ako je sve čisto, uključi prikaz sakrivenih fajlova pa pregledaj
jesam, bilo je nešto ali to sam izbrisao...
evo da ne otvaram novu temu ....
zašto su video fajlovi snimljeni sa Frapsom tako ogromni ???
minuta snimke ima više od jednog gigabajta ...
kako smanjit veličinu , u koji format convertat ???
Veliki su jer snima u .avi,stavi u drugi format koji imaš ponuđen i neće ti biti toliki.
stavi half size ali i dalje će fileovi biti relativno ogromni. nema tu neke pomoći koliko ja znam
Skini Windows Movie Maker - besplatni software za video editiranje. Jednostavan i konvertira video u željenu veličinu.
Evo primjer datoteke velike 2 GB
Prebačena u konverter te kod uploada na npr. youtube ponudi različite rezolucije, (što veća rezolucija bolja kvaliteta i naravno veča datoteka)... - veća slikato sam ja radio.izgubi se kvaliteta tako nazalost
Skini Windows Movie Maker - besplatni software za video editiranje. Jednostavan i konvertira video u željenu veličinu.
Evo primjer datoteke velike 2 GB
Prebačena u konverter te kod uploada na npr. youtube ponudi različite rezolucije, (što veća rezolucija bolja kvaliteta i naravno veča datoteka)...
radi kao podmazano
smanjena veličina fajla sa 96 MB na 2.5 MB