Flash player

poruka: 21
|
čitano: 11.074
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Flash player

vec mi neko vrijeme flash neradi kako treba.instaliram na formatiran hard windowse (ista stvar sa xp i sa win 7) i instaliram najnoviji flash player i na nekim stranicama mi radi normalno ,a na nekima steka ili javlja da nemam instaliran flash player.to mi se dogadja u int exploreru i u chromu i u operi(druge nisam isprobao)

zna netko rijesenje mojih problema?

unaprijed zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Flash player

zar nitko nema neku ideju?

15 godina
neaktivan
Flash player

Nadam se da imaš instaliranu najnoviju verziju Flasha sa službenih Adobe stranica. Imaju ti dvije verzije: za IE i za ostale browsere. Instaliraj oboje (instalacija je nekih 2 mb tak da se ne moraš brinuti), pročisti cookiese i cache (ili direktno u browseru ili puno jednostavnije pomoću CCleaner-a) i pazi da sajtovi koji ti javljaju da Adobe Flash nije instaliran nisu scamovi. Također malo pogledaj kakav software koristiš, moguće je da neki od alata za čišćenje računala (ako koristiš tako nešto) redovito briše Adobe Flash instalaciju.

1 0 hvala 1
15 godina

da, imam najnoviju verziju flasha.problem mi se dogadja odmah nakon instaliranja svijezih win.nekoristim nikakav program za ciscenje racunala

primjer:nemogu gledati video na dnevnik.hr.slika se "mulja" kao da fale neki codeci,youtube mi radi normalno,a na 24 sata.hr ili na facebooku kad gledam neki video file nemogu ga niti pauzirati niti povecati (kao da se zablokira) iako slika ide ,ali nemogu kontrolirat video

sto se tice codeca imam one koji dodju sa klite codec packom i gom playerom

17 godina
neaktivan
Blue2 kaže...

da, imam najnoviju verziju flasha.problem mi se dogadja odmah nakon instaliranja svijezih win.nekoristim nikakav program za ciscenje racunala

čudno da,ali trebao bi koristiti ccleaner za obično čiščenje diska,bar povremeno

15 godina
neaktivan
Flash player

Da li izbacuje neke greske?????? moze biti svasta.......deinstaliraj sa alatkom na adresi http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html, ocisti sa ccleaner-om i ponovo instaliraj najnoviji flash

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

neizbacuje nikakve greske.probao sam deinstalirati s alatkom koju si mi preporucio i ocistio sam sa ccleanerom nekoliko puta i opet ista stvar.ima na toj stranici od adobea sto si mi postavio link na koji kliknem i on mi pokaze dali je obrisao i meni svaki puta pise da imam instaliranu verziju flasha.znaci nemogu ga nikako obrisati

15 godina
neaktivan
Blue2 kaže...

neizbacuje nikakve greske.probao sam deinstalirati s alatkom koju si mi preporucio i ocistio sam sa ccleanerom nekoliko puta i opet ista stvar.ima na toj stranici od adobea sto si mi postavio link na koji kliknem i on mi pokaze dali je obrisao i meni svaki puta pise da imam instaliranu verziju flasha.znaci nemogu ga nikako obrisati

probaj sa ovim....http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html instaliraj 10.1.... kako bre ovaj alat sto sam ti dao ne moze???? obrisi sa cclenaerom idi u alati i tamo obrisi i posle procisti sa ccelanerom registri i sistem

15 godina

nemam uopce u control panelu prikazano da mi je instaliran flash player pa ga automatski nemam niti pod tools u ccleaneru,ali mi na provjeri dali imam instaliran flash plaxer(tamo na adobeovoj stranici) javlja da imam najnoviju verziju i naravno na nekim stranicama mi normalno se otvaraju flash animacije iako ga ja  nemam vidljivo instaliranog na mome racunalu

17 godina
neaktivan
Blue2 kaže...

nemam uopce u control panelu prikazano da mi je instaliran flash player pa ga automatski nemam niti pod tools u ccleaneru,ali mi na provjeri dali imam instaliran flash plaxer(tamo na adobeovoj stranici) javlja da imam najnoviju verziju i naravno na nekim stranicama mi normalno se otvaraju flash animacije iako ga ja  nemam vidljivo instaliranog na mome racunalu

skini si ovaj unistaller i vidi da li ga on prepoznaje,u njemu možeš sve deinstalirati u naprednoj deinstalaciji(zadnja)
a browser u jednostavnoj/prva)
inače flash player postoji za ie i za druge browsere posebno
ako ga skidaš,skidaj ga odavde
scrollaj dole:related downloads> IE.. non-IE

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 1:06 (seneka).
15 godina

niti taj ga uninstaler neprepoznaje ,a adobe mi jos uvijek javlja da imam instalirani flash

17 godina
Flash player

Uninstall playera

restart

install sa Adobeovim stranica (2 verzije moras - ActiveX i "obican")

Welcome to the new decade: Java is a restricted platform, Google is evil, Apple is a monopoly and Microsoft are the underdogs.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 23:53 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Blue2 kaže...

niti taj ga uninstaler neprepoznaje ,a adobe mi jos uvijek javlja da imam instalirani flash

Prvo skini ovaj dole alat, pa zatvori Browser i onda s njime deinstaliraj kompletan Flash Player s windowsa. Pa onda opet poslije stavi najnoviju verziju Flash Player-a, normalno makni kvacicu s Mcafee glupandarije.Cool

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/uninstall_flash_player.exe

http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP

15 godina

ne pomaze nista.jednostavno mi neradi normalno i to je to

18 godina
Blue2 kaže...

ne pomaze nista.jednostavno mi neradi normalno i to je to

Vjerojatno imas nered na windowsima, a sad kaj tocno i di je problem tesko je rec ak ti ovaj alat za kompletno ciscenje Flash Player-a nije pomogel.Cool

15 godina

¸ne,nemam nered na windowsima jer su frisko instalirani.skuzio sam  zasto mi u chromeu nezeli izbrisati flash jer je automatski instaliran u chromeu tako da se moze obrisati jedino da se obrise chrome,ali u int. exploreru mi javlja da nema flasha i kad instaliram novi opet isti problemi

17 godina
Flash player

Na kojim se to stranicama desava?
Instaliraj zadnje drivere za graficku...

Welcome to the new decade: Java is a restricted platform, Google is evil, Apple is a monopoly and Microsoft are the underdogs.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Blue2 kaže...

¸ne,nemam nered na windowsima jer su frisko instalirani.skuzio sam  zasto mi u chromeu nezeli izbrisati flash jer je automatski instaliran u chromeu tako da se moze obrisati jedino da se obrise chrome,ali u int. exploreru mi javlja da nema flasha i kad instaliram novi opet isti problemi

Onda deinstaliraj Chrome potpuno s Revo Uninstaler Advanced nacinom, ali prije pohrani Bokmarks normalno pa onda opet pokreni onaj alat za deinstalaciju Flash Player-a. Ak oceš umjesto Chrome isprobaj ovaj dole Browser, ne moras ga nit instalirat samo ga raspakiraj i to je to on je napravljen na bazi Chrome. Ali bez onih sigurnosnih gluposti na Google Chrome, pa je bolja opcija itekak jer toga kod njega uopce nema. Ovaj Iron Browser je vec podešen optimalno ima WOT ugrađen, i dost popularnih i dobrih stranice ima ubacenih i nema frke.Cool

http://www.mediafire.com/?8m2nbha4ac468qc

15 godina

imam instalirane zadnje drivere.na dnevnik.hr nemogu gledati niti jedan video file.on ga pusti ali se mjesaju boje kao da fali neki codec(imam instaliran klite i gom player)na facebooku kad pustim neki video nemogu ga pauzirat niti nista.na 24sata.hr kad gledam neki video ista stvar

15 godina

isti problem mi se dogadja i sa iron browserom

15 godina
neaktivan
Flash player

Codeci sa računala nemaju veze sa Flash playerom. Jednostavno mi ne pada na pamet niti jedno riješenje koje već nije navedeno u prijašnjim postovima.

Moje mišljenje je da ti je vjerovatno sustav, blago rečeno, pobrkan i da bi najbolje bilo sve ispočetka.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice