Događa mi se po 20 puta dnevno, ne mogu nikako otkriti u čemu je stvar. To se događa zadnjih 2-3 tjedna, instalirao sam ovu zadnju verziju 14.0.1 i ništa se nije promjenilo. Ima još ko takvih problema?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bila je neka shema sa Flash playerom, uglavnom trebalo je upisati neke postavke u njega i onda je to ok. Ja sam s time muku mučio u verziji 13 i kada sam postavio te postavke u Flashu , od tada su svi problelmi nestali u trenu
Bila je neka shema sa Flash playerom, uglavnom trebalo je upisati neke postavke u njega i onda je to ok. Ja sam s time muku mučio u verziji 13 i kada sam postavio te postavke u Flashu , od tada su svi problelmi nestali u trenu
Koje postavke i kamo ih upisati ako se sjećaš i di si saznao za rješenje?? To se i meni čini da mi se počelo događati od verzije 13
Kreiraj mms.cfg ( u Notepadu)
Ovo ti je sadržaj
--------------------------------------------------------
ProtectedMode = 0
AutoUpdateDisable=0
SilentAutoUpdateEnable=1
----------------------------------------------------------
Postavi u direktorij
Windows 32bit: C:\windows\system32\macromed\flash
Windows 64bit: C:\windows\syswow64\macromed\flash
Detaljne upute
Kreiraj mms.cfg ( u Notepadu)
Ovo ti je sadržaj
--------------------------------------------------------
ProtectedMode = 0
AutoUpdateDisable=0
SilentAutoUpdateEnable=1
----------------------------------------------------------
Postavi u direktorij
Windows 32bit: C:\windows\system32\macromed\flash
Windows 64bit: C:\windows\syswow64\macromed\flash
Detaljne upute
Hvala za ovaj link, pomoglo je.
I tako se opet počeo konstantno rušiti i smrzavati da bih na kraju uninstall za svagda a koristim ga 7 godina. Izbrišem ga i nanovo instaliram uvijek neki bugovi rušenja... dopizdlo mi iskreno već. Već nekoliko dana sam na Chromeu i oduševljen sam. Brz, stabilan a najbitnije da sam našao većinu dodataka koje sam imao i na Firefoxu tako da nisam izgubio ništa 
Ja se isto preporodio prelaskom na Chrome.Dešavale su mi se stvari kao i tebi
Probao sam prije godinu dvije s Chrome-om ali nije mi se dopao pošto nije bilo dodataka koje sam koristio u Firefoxu, sad je to to i nema povratka.