- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izađi iz FF-a > Start> Run > upiši %appdata% > obriši Mozilla folder > imaš učinak kao da si resetirao browser
Mozda je od pomoci: http://kb.mozillazine.org/Images_or_animations_do_not_load
izađi iz FF-a > Start> Run > upiši %appdata% > obriši Mozilla folder > imaš učinak kao da si resetirao browser
Neradi , nešto sam sa mišem kliknuo samo , sve stranice rade ali samo na bogovoj neradi .
Neradi , nešto sam sa mišem kliknuo samo , sve stranice rade ali samo na bogovoj neradi .
pa pogledaj pod opcije firefoxa, content,exceptions,pa makni stranicu
pa pogledaj pod opcije firefoxa, content,exceptions,pa makni stranicu
opet ništa
opet ništa
čekaj jesi ju strpao slučajno tamo pod iznimke ili nisi?
tools-options-content-load images automatically-pripadajući exceptions
Reinstalirao sam i opet instalirao i sada radi .
Očisti cache.
jesam..al nista :S
Ja sam isponova instalirao firefox i onda je radilo .
pozdrav ljudi ;)
ima jedan problem ..nemogu objasnit al magu stavit sliku..pa mi vi recite u cemu je problem...jel se moze fixati il se treba deinstalirati pa instalirati!?
P.S koju god stranicu da otvorim na mozilli ovako mi je..bilo da je to youtube,fejs, bug il nest osmog :S
dobro,jel ti pod view - page style označeno basic page style ?
ili no style, kako ne bi trebalo biti
edit:..da, imaš na hrvatskom,znači u pripadajućem meniju : pogled- stil stranice-osnovni stil stranice
što se dogodilo s hardverskom akceleracijom u sedmoj reinkarnaciji Firefox-a?