Firefox 17.0 Fullscreen + bookmarks

poruka: 11
|
čitano: 2.153
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Da li netko zna kako staviti vidljive bookmarke dok je FF u fullscreen modu?

Tnx!

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Firefox 17.0 Fullscreen + bookmarks
David87 kaže...

Tnx!

Probaj otići u about:config i promijeni browser.fullscreen.autohide s true na false boolean.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 15:59 (Ikarus01).
15 godina
Ikarus01 kaže...
David87 kaže...

Tnx!

Probaj otići u about:config i promijeni browser.fullscreen.autohide s true na false boolean.

Da al to nema veze sa bookmarksima...

Meni treba da dok palim FF da se automatski uključi u full screenu sa vidljivim bookmarksima

Maurer
13 godina
neaktivan
David87 kaže...
Ikarus01 kaže...
David87 kaže...

Tnx!

Meni treba da dok palim FF da se automatski uključi u full screenu sa vidljivim bookmarksima

Pa nije da ti je tak teško stisnuti F11 pri svakom pokretanju?Uglavnom ili trebaš skriptu ili nešto podesiti u Launch options tj. Properties Target ako se da.Ajde proguglam pa ti javim ak kaj nađem.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
Ikarus01 kaže...
David87 kaže...
Ikarus01 kaže...
David87 kaže...

Tnx!

Pa nije da ti je tak teško stisnuti F11 pri svakom pokretanju?Uglavnom ili trebaš skriptu ili nešto podesiti u Launch options tj. Properties Target ako se da.Ajde proguglam pa ti javim ak kaj nađem.

Ma ja isto googlam al nemogu naći za ovu verziju...

Maurer
13 godina
neaktivan
David87 kaže...

Ma ja isto googlam al nemogu naći za ovu verziju...

U redu i ja imam 17 i probao sam ovu metodu i radi.Jest da je zdravo-seljačka al kaj mogu kad mi se ne da skripte tražit.

Dakle normalno uđeš u firefox F11 ko uvijek i mišem do kuta i samo ugasiš bez disejblanja moda,sljedeći put kad upališ bit će fullscreen iako neznam kako će biti poslije restarta no nagađam isto.Također promijeni onaj autohide boolean kak sam ti rekao ako hoćeš u fullscreenu imati bookmarkse.

15 godina

Pa da, al stvar je u tome da ja nemam bookmarkse dok to napravim...

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
David87 kaže...

Pa da, al stvar je u tome da ja nemam bookmarkse dok to napravim...

Čekaj kaj ti želiš imati cijelu listu bookmarksa vidljivu kao npr. u chrome?

Jer ja sam mislio da samo želiš imati samo vidljiv toolbar tipa Downloads,History,sync,setting itd.

Ja naprimjer kad promijenim autohide u false to učinim da se samo riješim onog narančastog gumbića i windows taskbara.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 16:37 (Ikarus01).
15 godina

Samo ove koji su mi posloženi u toolbaru

Znači Fullscreen + Navigation Toolbar + Bookmarks Toolbar, eto to mi treba {#}

Maurer
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 16:49 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Rješeno pomoću userChrome.css

trebalo je kreirati mapu "chrome" i kreirati file userChrome.css i dodati unutra ovo:

@namespace xul url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);
#PersonalToolbar { visibility: visible !important; }

Maurer
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
David87 kaže...

Rješeno pomoću userChrome.css

trebalo je kreirati mapu "chrome" i kreirati file userChrome.css i dodati unutra ovo:

@namespace xul url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);
#PersonalToolbar { visibility: visible !important; }

Jes brz upravo ja išao zalijepiti http://support.mozilla.org/en-US/questions/819300

Ajd drago mi je da si riješio problem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice