Kako ugasiti korisnički račun na facebook-u?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
settings>account settings>deactivate account
settings>account settings>deactivate account
kako ga skroz maknit s facebooka i da li oni i da li ja i dalje mogu gledati njihove slike...?
kako ga skroz maknit s facebooka i da li oni i da li ja i dalje mogu gledati njihove slike...?
Jel ja mogu kako deaktivirat acc tako da više ne mogu pristupit na njega?
Jel ja mogu kako deaktivirat acc tako da više ne mogu pristupit na njega?
Kad ga želiš ponovno aktivirati, opet ti pošalju mail koji trebaš potvrditi i od onda je tvoj račun ponovo aktiviran. Svi tvoji frendovi ostaju, sve tvoje slike ostaju, sve ostaje.
Ako ne planiraš više UOPĆE koristiti Facebook, tada pobriši sve slike, sve informacije obriši ili promijeni i zatim deaktiviraj...
EDIT: našao sam stranicu za kompletno brisanje (Issue: stavi Other)
a jel se moze imati vise acc-ova sa jednim mailom???
po novim pravilima kad ugasiš account sve se obriše. ljudi su se žalili pa je zuckerberg popustio.
meni je odjednom pisalo da mi je fejs deaktiviran...kako bih ga mogla ponovo aktivirati???
meni je odjednom pisalo da mi je fejs deaktiviran...kako bih ga mogla ponovo aktivirati???
jednostavnim logiranjem na njega, on se ponovo aktivira....barem je tako meni bilo nakon deaktivacije.
Ja sam čuo da nakon 56 dana deaktivacije sam se obriše.. sad neznam dali je to istina
www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
ides ovde i nakon dve sedmice ti se brise acc ali ne smijes se ulogovati dve sedmice.
Pogledaj link iznad tvoje poruke.
Kada se pokušam prijaviti piše:
Vaš korisnički račun je onemogućen...
Pomozite molim vas..šta da uradim??