ovako, slucajno sam na netu nasao ovu stranicu http://www.chitchat.org.uk/ i preko nje mozemo catati sa prijateljima na fejsu. koliko je ovo sigurno i dali ga je neko koristio?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tu bas nema ljubitelja Facea tak da ces tesko dobit normalan odgovor, a i kaj ce ti ta stranica? Imas chat na Faceu i po novom na Skype-u
Na ovom novom mi nepokazuje dosta prijatelja.
Npr. piše 30 onine a stim da mi njih 10 ne pokazuje pa moram iskoristit onu dolje tražilicu. >_<
Npr. piše 30 onine a stim da mi njih 10 ne pokazuje pa moram iskoristit onu dolje tražilicu. >_<
A šta si drugo mogao ocekivat?
Zar ti nije lakse na stranicu fajesa uci i chatat a ne ovako?
A šta si drugo mogao ocekivat?
Zar ti nije lakse na stranicu fajesa uci i chatat a ne ovako?
Mozda misli na onu novu funkciju na Facebook-u... S desne strane su prijatelji s kojima najvise kontaktiras, cini mi se.
Vidio sam to na tatinom profilu, ali nisam ostao dovoljno duga da bih probao.
Mozda misli na onu novu funkciju na Facebook-u... S desne strane su prijatelji s kojima najvise kontaktiras, cini mi se.
Vidio sam to na tatinom profilu, ali nisam ostao dovoljno duga da bih probao.
Lako to makneš i vratiš na normalni, prijašnji, kako god izgled chata.
kako maknit to i stavit onaj normalni chat
kako maknit to i stavit onaj normalni chat
Odes na opcije dolje desno i imas pise hide sidebar.
da znam to ali ocu onaj stari normalni chat njega zelim vratit.
Probaj skinit neki chat klijent tipa Pidgin ako ti sluzbeni chat na Facebooku nije dobar,ja nebi vjerovao takvim stranicama
ej ljudi. zna li iko kako vratiti stari chat ?
I meni je isto chat retardiran. Pokazuje mi hrpu prijatelja a pola njih uopće nisu online
I meni, pokazuje prijatelje s kojima sam najaktivniji, pa čak i ako su offline što je potpuno glupo, bespotrebno i retardirano 
da, upravo to...ne znam zašto uopšte ovo rade
ej ljudi. zna li iko kako vratiti stari chat ?
Ne znam da li je uopce moguce vratiti stari chat.
ma Chataj preko msn-a, jebes facebook.
ma Chataj preko msn-a, jebes facebook.
ne ne, za fatanje napaljenih fufica (koja je prvenstvena svrha fba) je on nezamjeniv jer većinom iste nemaju dovoljno visok iq za instaliranje nekog od drugih programa za IM
fb=internet
prilično glup odogovor ...i napose bezobrazan ...pa te fufice možeš poloviti i na svim chatovima a noričito i na playtoyu ... pozzz soom toga zašto su sve žene fufice ...a muškarci su kao neki osvajači ...ma dajte najte dečki ...