Dvd moviefactory

poruka: 4
|
čitano: 1.076
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dvd moviefactory 7

Evo imam instaliran ovaj program. Glomazan je a nije ni jeftin. Zasad je ovo trial verzija. No koliko vidim ne može se u njemu raditi s AVI formatima, kao što se to može raditi u NERO Visionu ili u TMPGEnc Authoring da li je to pravilo ili se ja varam.

Pa većina DIVX filmića su u AVI Formatu i nije mi jasno da ovako glomazan program ima taj nedostatak.

A ako je to pravilo žali bože impulsa koje sam potrošio na skidanje trial verzije. A oni bi još da im i platim za punu verziju. HA HA HA

Zlu ne tribalo i drugi program iz ove radionice "Corel video studio 12" ima isti problem ne otvara avi format

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dvd moviefactory 7

-prije skidanja (i instaliranja) dobro je informirati se o .... svemu.

Za poočetak, AVI je container, podržavaju ga svi programi (pa i navedeni), samo je pitanje koji codec je korišten za kompresiju...

-Za obične korisnike ipak je primjereniji nero, bar iz razloga legalnosti i nepotrerbnog downloada, pogotovo rizika povezanog s virusima (jer pirati nisu dobroćudni patuljci...).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
RE: Dvd moviefactory 7

ovdje je vidljivo da bi trebao podržavati ulazne AVI formate

16 godina
neaktivan
Dvd moviefactory

Ipak sam uspio riješiti ovaj problem. Naime o čemu se radilo. Vjerojatno sam pri reinstalaciji nekog programa nehotice izbrisao i DIVX codek konkretno XVID codec. Na tu sam ideju došao zbog toga jer prilikom konverzije videa s jednim programom nisam mogao konvertirati u AVI format. I sad sam ponovno instalirao jedan kodek pak (ACE Mega CoDecS Pack) novija verzija nego li am imao do sada i sada radi sve normalno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice