Dupli windows kako brisat.......

poruka: 3
|
čitano: 938
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

ovak imam dupli vin 7 imao sam prije na c partiviji i ad sam instalirao na d particiji i sad nemrem da izbrišem ovo kaj je na c particiji nemrem ni formatirat nezzzz zašto a nekoristi se c particija samo d.......

kako da izbrišem jel ima neki program ili jel mogu da nekak drugaćije izbrišem..............probao sam ono delite ali to ide nešto ali ne sve...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako imaš od windows xp-a instalacijski cd onda odi kao da ideš instalirat windowse, na jednom djelu će te pitati gdje želiš da ti se windowsi instaliraju pa tu imaš opciju i da fomatiraš partriciju bez obzira jel na njoj neki operativni sustav. Ovo je malo glupi način ali ja neznam ni za jedan drugi, nemoj to odmah ići probat, pričekaj da ti netko drugi kaže možda za neki program ako ima, ako ti nitko ništa ne kaže onda probaj na ovaj način.

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

znaći misliš samo da formatiram s cd. od win xp.....bez da ga instaliram...........tak nešto mi i treba da nekak izbrišem........da mi ostane win 7......... prićekat ću još druge odgovore.......

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 10:27 (renoboXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice