Driveri za grafičku ne rade

poruka: 22
|
čitano: 6.023
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam laptop acer 5560G i nedavno se vratio sa popravka kad su zamijenili MBO no grafička je ostala ista prema device manageru,sve sam probao skinuo sam auto detect od amd-a,instalirao drivere,restartao i pokrenuo se startup repair koji kaže da nije moguće pokrenuti sustav pa sam kliknuo repair i vratilo me na povratnu točku prije instaliranja drivera.Dok instaliram drivere s official dvd-a kojega sam dobil oni se instalirau ali se ne mogu pokrenuti.

Već se par dana mučim s tim s****

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I da,jel moguće da je to zbog toga što nemogu instalirat 2 important udatesa koji su recomended?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

CCC inace nije sam driver, to je samo control center koji ti omogucuje raznorazne postavke za grafiku. Njega ni ne moras imati. Inace, da bi on proradio moras imati noviji .NETframework. Instaliraj 4.5 verziju pa restartaj i trebao bi raditi. Za drivere odes u Device Manager i pod Display adapters pogledaj da li imas kakav zuti znakic kraj imena graficke. Ako imas, tada drveri ne rade dobro.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Driveri za grafičku ne rade
ukay1000 kaže...

CCC inace nije sam driver, to je samo control center koji ti omogucuje raznorazne postavke za grafiku. Njega ni ne moras imati. Inace, da bi on proradio moras imati noviji .NETframework. Instaliraj 4.5 verziju pa restartaj i trebao bi raditi. Za drivere odes u Device Manager i pod Display adapters pogledaj da li imas kakav zuti znakic kraj imena graficke. Ako imas, tada drveri ne rade dobro.

A neće mi instalirat 4.5 NF,ostavio sam da instalira 3-4 sata vratio se i stao je na 1/10-ini pa je pisalo not working properly windows installer close program,i tako i drugi put.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 12:51 (glikoprotein).
13 godina
neaktivan

Što još trebam imati instalirano da bi radio net framework,? Jer je komp došao sa popravka s drugim HDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li tko kakvih ideja što bih sve morao imati instalirano da bi net framework se mogao instalirati?

I da imam taj žuti znakić kod drivera u device manageru i kod usb-a isto pa mi zato ne radi miš

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 13:20 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Driveri za grafičku ne rade?!? Novi HDD I MBO,LCD

BUMP!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Loša instalacija windowsa, napravi reinstall.

Valentin

1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Loša instalacija windowsa, napravi reinstall.

Točno! Napravi ovo i nakon toga ti preporučam da drivere za matičnu, grafičku, wireless ... skineš s acer-ove stranice jer ti ti driveri imaju punu njihovu podršku (drivere za grafičku možda možeš sa AMD-ove stranice neznam nek potvrde oni koji imaju isti-sličan laptop). Onda bi ti 100% trebalo radit.

EDIT: Driveri

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 18:35 (Riba).
13 godina
neaktivan

I eto ga opet,na kraju instalacije mi dođe error da se windowsi nemogu instalirati te da su corrupted,pa ja više stvarno neznam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

I eto ga opet,na kraju instalacije mi dođe error da se windowsi nemogu instalirati te da su corrupted,pa ja više stvarno neznam...

A jesi li prije preko istog medija (windows 7) ikad uspješno instalirao winse, da nije oštećen medij. {#}

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 0:49 (Riba).
13 godina
neaktivan

Da,prije neg su ga odveli na servis.A probao sam sad i preko novog,čistog ali svejedno piše nekaj za offline i ne restarta se kad bi trebao dovršiti instalaciju.

18 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Da,prije neg su ga odveli na servis.A probao sam sad i preko novog,čistog ali svejedno piše nekaj za offline i ne restarta se kad bi trebao dovršiti instalaciju.

A šta ti točno piše to za offline, možeš li se sjetit? Meni to smrdi opet na matičnu, možda memoriju, pržilica nije ako ti uredno vrti instalaciju winsa, grafička nema veze s tim a ni disk.

ANTI_Fejzbukovac
15 godina
Riba kaže...
glikoprotein kaže...

A šta ti točno piše to za offline, možeš li se sjetit? Meni to smrdi opet na matičnu, možda memoriju, pržilica nije ako ti uredno vrti instalaciju winsa, grafička nema veze s tim a ni disk.

Ja bi rekao da nevalja HDD, imao sam sličnu stvar, ne vjerujem da je matična ili ram.

Valentin
13 godina
neaktivan

Ma nosim na servis opet {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Riba kaže...
glikoprotein kaže...

Ja bi rekao da nevalja HDD, imao sam sličnu stvar, ne vjerujem da je matična ili ram.

Mislim da nije HDD pošto mu je došao laptop sa servisa s instaliranim winsima (kaže i sam da je bio u device manageru), i da, nebi trebalo biti do rama jer i on nema neke bitne veze za rečeni problem.

glikoprotein

Ponesi ga opet na servis, mislim da je njihova greška tu.

ANTI_Fejzbukovac
18 godina
neaktivan

Kako je završilo, jesi li ga odnio njima, šta kažu do ćega je?

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Riba kaže...

Kako je završilo, jesi li ga odnio njima, šta kažu do ćega je?

Da. Odnio ga prije par tjedana,kažu da je krivi HDD pa će ga zamijeniti i trebao bi biti gotov u ponedjeljak,pa vam javim kako je.

Odman ga prodajem kad dođe.pošto ima 6 mj gare još,a više od pola svojeg vremena je proveo na servisu.

13 godina
neaktivan

Došao laptop win7 radi normalno,drivere grafičke instalirao sa cd-a i još uvijek ništa {#} ista reza 1024* ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Došao laptop win7 radi normalno,drivere grafičke instalirao sa cd-a i još uvijek ništa {#} ista reza 1024* ....

Nešto onda taj laptop nije sav svoj. Jesi prova skinut s interneta drivere onako kako sam ti savjetovao (s Acer-ove stranice). Koji je to servis, ako imaš njihov broj nazovi ih pa ih pitaj (ne škodi), ako su dobri, a otvarali su ti laptop onda bi trebali znat s ćim imaju posla? Kako se ponaša grafička, jel ti je bar device manager prepoznaje, nekako mi se još ćini da je do nje.

ANTI_Fejzbukovac
13 godina
neaktivan

Riješeno,windowsi nisu bili legalni pa nisu mogli automatski updejtat bios koji podržava tu grafu LOL  pa zbog toga nisu radili driveri za grafu.Sada sve radi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 19:48 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice