Imam integrisanu zvucnu i graficku i nikako ne mogu naci drajvere,prije nisam imao problema sa tim jer cim dignem sistem odmah se i drajveri instaliraju ovaj put ih nema i ne znam kako da ih nađem,nasao sam bio na netu za zvuk ali cim pođe instalacija odmah mi se pc restartuje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja matična ploča? Koji OS?
Rijesio sam evo problem pomocu driver genius pro sad je sve uredu
Moze li mi neko reci sta znaci ovo zuto sto nije instalirano,da nije mozda ploca
Ethernet controller - mrežna kartica
Multimedia sound controller - zvučna kartica
Moze li mi neko reci sta znaci ovo zuto sto nije instalirano,da nije mozda ploca
Ehernet controller - mrežna kartica
Multimedia sound controller - zvučna kartica
ali ne razumijem mrezna mi je instalirana jer sam nju odmah instalirao,doduse imam i integrisanu i ovu drugu a drajvere za zvuk nikako da nađem mislio sam da sam instalirao ali nazalost nisam jer na kraj instalacije racunar se samo restartuje a tacan naziv maticne je
FUJITSU SIEMENS D1561
ali ne razumijem mrezna mi je instalirana jer sam nju odmah instalirao,doduse imam i integrisanu i ovu drugu
Znači ,jedna nije instalirana.
Znači ,zvučna nije instalirana.
Da ,i?! Drivers D1561
ali ne razumijem mrezna mi je instalirana jer sam nju odmah instalirao,doduse imam i integrisanu i ovu drugu
Znači ,jedna nije instalirana.
Znači ,zvučna nije instalirana.
Da ,i?! Drivers D1561
sta sad???
Radi napokon,hvala ti puno ali napokon je proradio zvuk samo you tube steka hajd ga znaj do cega ali muzika je na svom mjestu,jos jednom puno puno hvala
Molim. Klik na ''Hvala'' je sasvim dovoljanm.