pozz, sve mi je radilo super ali morao sam format c, i instaliro sam win7 ultimate 32bit... i od tada dota mi steka nemoguce, game pocne ljepo i onda samo odjednom pocne lagat pa prestane pa se opet vrati, onda nadem game, dode mi screen gdje mi u donjem desnom kutu pise loading, sve se ljepo loada, loading se makne i tu mi stane igra... wtf???? i tako non stop...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
da, zadnji driveri catalysa
A zasto pobogu 32 bita na tu zvijer si instalirao???
.

jer sam prije toga ima 64bit i imo sam probleme sa codom i nekim igrama... nisu mi se uopce savale postavke i sl...
to ti nema veze s winsima jer imam 64bit od kad su izasli w7 i nikad problema.
aha, pa dobro cisto sumnjam da imam lagove jer sam na 32bit win... uostalom zasto bi bolje pasala 64bitna verzija na moj komp... zar se 64 bit os ne koristi samo ako imas vise od 4 gb rama
evo kad pocnem igrati dotu ona koristi oko 300mb rama a kad mi pocnu ti lagovi itd ona koristi oko 1gb rama... i cim mi pocne toliko korisititi ram odma mi pocinju navedene smetnje
U vezi s CODom Windowsi nisu problem neg je to neki glitch. Probaj više put postavljati te postavke i jedanput ti se bude sejvalo. Iste probleme imal sam ja i dosta mojih frendova. Inače imam Windows 7 Ultimate 64-bit.