||| Intel Core™ i7 inside |||
||| Intel Core™ i7 inside |||
da mislio sam na anti virus napravio sam unstall al opet i ocistio cclenarom opet isto!
Ajd probaj napraviti vracanje sustava na vrijeme kada ti se to nije desavalo.
Ajd probaj napraviti vracanje sustava na vrijeme kada ti se to nije desavalo.
zanimljiv prijedlog!
opet isto izgleda da budem morao novi win stavit
Ja sam imao isti problem na win7 i riješio sam ga u času, ali NAŽALOST
ne mogu se sjetiti kako sam to odradio.
Malo ću promisliti, možda se sjetim 
Nešto sam malo gledao u izborniku Firefox-a sam otvorio Web razvijatelj pa Uređivač stilova, tamo postoji u donjem lijevom kutu nekakvo "pravilo" a pored njega oznaka u obliku oka, klikanjem na to "oko" mjenja se stranica baš onakvog izgleda kakva je tvoja (samo tekst i sa drugačijim rasporedom), postoji i opcija spremi. Ja nisam htio spremati jer se nisam htio uvaljivati u "nevolje"
.
Vidi malo tamo, mislim da je tu rješenje tvoga problema ?
.
ZAŠTO NEĆEŠ DA POGLEDAŠ "UREĐIVAČ STILOVA", PA TAMO SU POSTAVKE STRANICA ??, POBOGU.!!
Ma daj podesi vrijeme i datum . 90% sam siguran da je do vremena i datuma.
Potpuno nepotrebno.
Za početak provjeri sat i datum, zatim onemogući realtime zaštitu na antivirusu (ukoliko ga imaš), te konačno probaj sa portable firefoxom (tako budeš isprobao sa garantirano svježim profilom).
Ako proradi onda si upravo znatno suzio moguće izvore problema, pa znaš gdje treba gledati kako bi riješio problem kako treba.
ZAŠTO NEĆEŠ DA POGLEDAŠ "UREĐIVAČ STILOVA", PA TAMO SU POSTAVKE STRANICA ??, POBOGU.!!
Zato što je malena šansa da se igrao s time i izmijenio stilove baš na svakoj stranici.
Zato što je malena šansa da se igrao s time i izmijenio stilove baš na svakoj stranici.
Je, vjerojatno je tako, ali.?
Ništa ali. Pogrešno si protumačio što je uređivač stilova i čemu on zapravo služi...
Ništa ali. Pogrešno si protumačio što je uređivač stilova i čemu on zapravo služi...
Ma to sam tek onako napisao, baš me previše ni ne zanima taj "uređivač stilova".
Nego ne mogu vjerovati da nitko ne zna riješiti taj "problem", od svih silnih "stručnjaka" za računala.?
Zar nisam gore napisao postupak što da napravi pa su mi dva trola okinula TD?
Većina tih komplikacija nastaje tako da korisnik ne zna napraviti ono što mu se kaže, pa se onda cijela tema počne vrtiti u krug.
Zar nisam gore napisao postupak što da napravi pa su mi dva trola okinula TD?
Većina tih komplikacija nastaje tako da korisnik ne zna napraviti ono što mu se kaže, pa se onda cijela tema počne vrtiti u krug.
Da, imaš pravo, ne znam, možda je pokušao napraviti to što si mu predložio, ali nije odgovorio ?, pa valjda zna namjestiti sat.? Pozz
Da, imaš pravo, ne znam, možda je pokušao napraviti to što si mu predložio, ali nije odgovorio ?
Pa vidiš da nije odgovorio. Vjerojatno je reinstalirao OS
. Mislim ono, minimum pristojnosti nakon što otvoriš temu je forumaše obavijestiti da više ne trebaš pomoć.
Da, imaš pravo, ne znam, možda je pokušao napraviti to što si mu predložio, ali nije odgovorio ?
Pa vidiš da nije odgovorio. Vjerojatno je reinstalirao OS
. Mislim ono, minimum pristojnosti nakon što otvoriš temu je forumaše obavijestiti da više ne trebaš pomoć.
Da, trebalo bi, ali eto vidiš ima svakakvih ljudi, isto kao i u životu, zašto bi internet bio iznimka, nažalost. 
Pogledaj odgovara li ti datum na računalu. Ja sam imao isti problem - čim sam promjenio datum problem je nestao :)
Imam Windows XP i isti problem.
Probao sam naći: Local Disk C\Users\ime tvog PC-a\APP Data\Local, ali nisam uspio. Može li detaljnije obješanje kako ga pronaći
Hvala
bidna učiteljica iz hrvatskog...
svi web stranica = svih web stranica
nejde = ne ide
učitaje = učitava
itd.