COD4 Patch error

poruka: 13
|
čitano: 6.618
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD4 Patch error

instalirao sam cod4 i radi mi SP i MP, ali nemogu instalirat 1.6 i 1.7 patch a bez toga nemogu igratViče

dakle kad idem instalirat 1.6 patch na pola installa mi izbaci error "Data1.cab" . imam W7 i XP dual boot probao sam preko oba OS-a, neide nikako.

netko zna sto da radim?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 17:03 (kikipro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: COD4 Patch error
kikipro kaže...

instalirao sam cod4 i radi mi SP i MP, ali nemogu instalirat 1.6 i 1.7 patch a bez toga nemogu igratViče

dakle kad idem instalirat 1.6 patch na pola installa mi izbaci error "Data1.cab" . imam W7 i XP dual boot probao sam preko oba OS-a, neide nikako.

netko zna sto da radim?

Jeli to instaliraš patch sa nekog cd-a? Moguće da je izgreban ili nije dobro snimljen.

Probaj ponovo skinuti patch - KLIK

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan

s te stranice sam i skinuo patchNeodlučan

15 godina
protjeran
kikipro kaže...

ponovo, ali nemoj ga snjimat na CD

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
kikipro kaže...

Probaj onda sa ovih linkova: ggg

15 godina
neaktivan
kikipro kaže...

netko zna sto da radim?

Jesi li instalirao prije toga v1.4 i v1.5? :S

[url=http://www.userbars.be][img]http://img398.imageshack.us/img398/1037/18842rw3.png[/img][/url]
15 godina
Zizm kaže...
kikipro kaže...

netko zna sto da radim?

Jesi li instalirao prije toga v1.4 i v1.5? :S

Netreba se instalirat V1.4 i 1.5

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
16 godina
neaktivan
COD4 Patch error

@IamAlive- nije s cd-a :D

@boxer probat cu to s xf-a ako ne onda cu kopirat CoD4 mapu sa starog kompa di sve radi Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD4 Patch error

Evo samo da kazem da sam uspio patchatCool samo sam stavio kvacicu na Run as Administrator i compatibility na XP SP3 i sad sve radi savrseno. Hvala svima a posebno boxeru koji mi je dao link za skinut Belji se 

bb moze lock 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
COD4 Patch error

Klikneš mu ,,Hvala" ispod potpisa, to ide u staž za forum...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 15:06 (I Am Alive).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
COD4 Patch error

Sorry na duplom postu, al evo i ja problem sa CoD4! Naime, kada sam instalirao patcheve 1.6 i 1.7 sam obrisao igru jel mi se više nije dalo. I sada bih ju ja ponovo poceo malo igrat ALI!

Problem OFC!

Patch 1.6 is alredy installed (ali nije!)

You don't need to install patch 1.6. A na XPu sam imao opciju za uninstall! I što je najgore, nije me ni pitao gdje je installiran CoD4.. E sad... Mislim da ste shvatili što želim reći. Kada uđem u igru piše, kao što mislite, 1.0.525... Zna li netko?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
COD4 Patch error

zbrisi igru i sve od nje... ocisti s ccleanerom i ponovno instaliraj patch po patch

Svijet je na mladima , a mladi na drogama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
I Am Alive kaže...

Sorry na duplom postu, al evo i ja problem sa CoD4! Naime, kada sam instalirao patcheve 1.6 i 1.7 sam obrisao igru jel mi se više nije dalo. I sada bih ju ja ponovo poceo malo igrat ALI!

Problem OFC!

Patch 1.6 is alredy installed (ali nije!)

You don't need to install patch 1.6. A na XPu sam imao opciju za uninstall! I što je najgore, nije me ni pitao gdje je installiran CoD4.. E sad... Mislim da ste shvatili što želim reći. Kada uđem u igru piše, kao što mislite, 1.0.525... Zna li netko?

Čudno, inače prilikom "normalne" deinstalacije CoD 4 pobrišu se i svi patchevi.

Probaj sa Revo Uninstaler i CCleaner počistiti sve ostatke i onda ispočetka sve fino instalirati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice