Cod2.exe affinity

poruka: 6
|
čitano: 1.583
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Cod2.exe affinity

Kada upalim cod2 afinity mi je na samo 1 procesoru.... jeli se ikako moze staviti da kad palim cod2 da mi je automatski namjesten na sve 4 jezgre jer 1 igra mi je upaljena 0/24 a cod2 je druga igra koju igram tako da mi je prvi procesor na 100% pa zalim to smanjiti tj rasteretiti na sva 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cod2.exe affinity
Haki1988 kaže...

Kada upalim cod2 afinity mi je na samo 1 procesoru.... jeli se ikako moze staviti da kad palim cod2 da mi je automatski namjesten na sve 4 jezgre jer 1 igra mi je upaljena 0/24 a cod2 je druga igra koju igram tako da mi je prvi procesor na 100% pa zalim to smanjiti tj rasteretiti na sva 4

cod 2 ne podržava 4 jezgre, zato koristi samo 1...nadam se da sam bio jasan

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
15 godina
protjeran

steta

15 godina
neaktivan
Cod2.exe affinity

i meni je žao kaj ne podržava više jezgri... onda bih mogao iskoristiti pun potencijal mojeg x6 procesora

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
dis4st3r kaže...
Haki1988 kaže...

cod 2 ne podržava 4 jezgre, zato koristi samo 1...nadam se da sam bio jasan

Ne,s patchom 1.3 podrzava 2 jezgre,dalje ne.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
neaktivan
Cod2.exe affinity

CoD 2 verzija 1.0 ne podržava dual core procesore.

Od patcha 1.1 je dodana podrška za dual core procesore, tako da 1.2 i 1.3 isto podržavaju.

Pokrenite CoD2 i provjerite u task manageru.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice