Kada upalim cod2 afinity mi je na samo 1 procesoru.... jeli se ikako moze staviti da kad palim cod2 da mi je automatski namjesten na sve 4 jezgre jer 1 igra mi je upaljena 0/24 a cod2 je druga igra koju igram tako da mi je prvi procesor na 100% pa zalim to smanjiti tj rasteretiti na sva 4
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada upalim cod2 afinity mi je na samo 1 procesoru.... jeli se ikako moze staviti da kad palim cod2 da mi je automatski namjesten na sve 4 jezgre jer 1 igra mi je upaljena 0/24 a cod2 je druga igra koju igram tako da mi je prvi procesor na 100% pa zalim to smanjiti tj rasteretiti na sva 4
cod 2 ne podržava 4 jezgre, zato koristi samo 1...nadam se da sam bio jasan
steta
i meni je žao kaj ne podržava više jezgri... onda bih mogao iskoristiti pun potencijal mojeg x6 procesora
cod 2 ne podržava 4 jezgre, zato koristi samo 1...nadam se da sam bio jasan
Ne,s patchom 1.3 podrzava 2 jezgre,dalje ne.
CoD 2 verzija 1.0 ne podržava dual core procesore.
Od patcha 1.1 je dodana podrška za dual core procesore, tako da 1.2 i 1.3 isto podržavaju.
Pokrenite CoD2 i provjerite u task manageru.