CoD (6):Modern Warfare 2 i Windows 7 OS

poruka: 2
|
čitano: 1.643
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Imam laptop Asus A6Kt i igru navedenu u naslovu.

Nasnimio sam ju normalno i pokrenuo i vidim kako mi se pokazuju čudni znakovi i hijeroglifi umjesto tekstualnih informacija i broja municije, kako u glavnom meniu tak i u igri. Dakle igra radi normalno osim što imam te čudne znakove.

Da stvar bude jasna, CoD 4:MW mi je radio zadovoljavajuće dobro na skoro najnižim postavkama. Imao sam jedino rezoluciju isti kao i na desktopu (1280x800) i ja sam bio prezadovoljan.

Sad što se tiće MW2, znam da je do grafike problem, no stvar je što sam nasnimio Windows 7 Pro OS i bio mi je problem pronaći drivere za grafiku pošto za Win 7 nema još drivera izdanih za stare laptope. Ovo sam riješio tako što sam skinuo Vistinu najnoviju verziju Ati Catalysta. Rade savršeno i za igre i za filmove i za sami OS, osim u CoD 6:MW2.

Specifikacije samog laptopa možete vidjeti ovdje:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3487

Laptop sam pred negdje pola godine nadogradio sa dodatnih 512MB DDR memorije tako da sada imam 1GB sve skupa.

Znam da možda očekujem možda previše od svog laptopa, ali situacija je takva da si ne mogu priuštiti ništa bolje od ovoga.

Pošto znam da on može normalno vrtit ovu igru kao i MW1, onda samo moram riješit ovaj problem.

Probao sam pokrenuti u Windows XP compability modeu, ne vrijedi. Također vam ne mogu pokazat kak izgleda screenshot jer kad stisnem print screen i pasteam u paintu dobim samo crnu sliku.

Pomagajte! :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Daj ajde, zar nitko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: