COD 2 & G5 logitech problem!

poruka: 4
|
čitano: 1.332
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
COD 2 & G5 logitech problem!

Pozdrav!

Nedavno sam instalirao windows 7 ultimate 64 bitnu verziju.Instalirao sam call of duty 2 unatoč nekim library not registred problemima.No kako imam logitech g5 mis na call of duty 2 mi nezeli primat scroll u lijevu stranu i u desnu koji su bindani za dva slova znaci npr. j,k.Uopce ne prihvaca kao da nepostoji tipka a kad odem na multy player bez da odem u game radi ali kad izadjem iz mp i odem u neki server ne zeli raditi određeni action koji sam narihtao za ta dva scrolla.E sad na xpu mi je radilo i na cod 2 i na cod4 a sad mi radi samo na cod4.Sumnjam da je problem s mišem jer frend koji isto ima win 7 međutim 32 bitnu veriju i ima g9 mis kaze da ni njemu ne zeli prihvacati desni i lijevi scroll??!!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: COD 2 & G5 logitech problem!

možda trebas instalirati neki dodatni driver za tilt. ja sam za svoj miš morao instalirati ''tilt wheel driver''

15 godina
neaktivan

lako moguce ali na cod 4 radi kuzis jer tipka kao tipka zapravo ne postoji dok joj ne bindas neku tipku s tipkovnice aaa gdje si skinuo ti to ako znas??!

15 godina

ja sam to dobio na cd-u sa driverom i bilo ga je potrebno instalirat. ali ako radi na cod4 i dok nesto radis u windowsima onda mislim da nije u tome problem, nesto drugo je...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice