CNR-WCAM43 neče se instalirati?

poruka: 4
|
čitano: 2.317
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Evo ovako imam win xp sp2 x86 do nedavno sam imao win 7 tj imam na drugoj particiji i sad kada idem na xp instalirati kameru sve prođe kako treba no ono driver da ide instalirat instalira no izbaci grešku ono doolje da nije moguće instalirati probao sam sve kako su ovi iz microsofta naredili da se napravi i neče ni to više nisam pametan šta da radim! molim vas za pomoć potrebna mi je sada kamera a win 7 me neš zeza pa sam zato na xp-u HVALA NA POMOĆI UNAPRIJED!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ovo na kraju instalacije ispiše!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jesi probao skinit driver sa interneta?

i BTW nije neče nego neće

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: CNR-WCAM43 neče se instalirati?
Hanibal kaže...

jesi probao skinit driver sa interneta?

i BTW nije neče nego neće

Da s službene stranice i opet ista prića ali samo 1 driver iz 2007 godine sam skinuo nisam probao 2009

EDIT: Neće niti jedne drivere s službene stranice non stop onaj code 39 ko na slici mi je na kraju i ide odmah na microsoftovu pomoć a sve što su oni rekli nije upalilo

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 8:27 (Mato_Ivanovac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice