Chrome rušenje ! Grrr

poruka: 2
|
čitano: 1.447
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Chrome rušenje! Grrr... Pomoć molim

Prije kojih tjedan dana, javio mi se problem sa rušenjem taba u chromeu, uvijek onaj u kojem igram online chess na chesscube-u (normalno ode i partija i ranking kao da sam izgubio). Izbacuje ovo;

Problem Event Name: APPCRASH

Application Name: chrome.exe

Application Version: 0.0.0.0

Application Timestamp: 4d533e9f

Fault Module Name: gcswf32.dll

Fault Module Version: 10.2.154.12

Fault Module Timestamp: 4d4bb77d

Exception Code: c0000005

Exception Offset: 003b9ef7

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1050

Probao sam instalacijom novog chromea, isto. Pa deinstalacijom flasha (shockwawe kako ga chrome zove) koji je naknadno instaliran, isto - citajuci malo po netu, chrome dolazi vec sa flashom nutra, tako da nije naknadno potrebno nista instalirati. Pa u kartici plugins stisnuo na disable prvo za jedan za flash ugraden u chrome, pa kasnije u flash nakndadno instaliran, i uvijek ista prica. Odigram par kratkih partija, i ide jednu, dvije, mozda i tri, i onda javlja gresku da je shockwawe crashnuo. 

Sve ostalo, youtube, elementi na stanicama u flashu rade najnormalnije. Godinu dana igram taj šah gore preko chroma i sve 5 uvijek. Komp kao komp radi savrseno, redovito ciscen i odrzavan, bez ikakvih rusenja, ukljucujuci i chrome. Nista novo u tih zadnjih tjedan dana nisam instalirao, ni deinstalirao. Svaki put kad sam micao ili flash ili chrome, radio sam sa revom, i cistio sa ccleanerom. Probao sam nekoliko partija odigrati u IE, i nije bilo rusenja. Tak da vise ne znam. Ne mjenja mi se browser, jer mi je chrome odlican, naviknut sam na njega i po svemu ostalom nemam nikakve zamjerke.

Dal je iskusio itko slican problem? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Chrome rušenje! Grrr... Pomoć molim

Riješeno, nekompatibilnost stranice sa 10.2 flashom... Rade na tome.

http://forum.chesscube.com/viewtopic.php?f=13&t=302&sid=bd91cd57469d7cda610fb032ca57b13a&start=10#p1454

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice