Pozdrav narode, ne mogu nigdje da nadjem rjesenje, koristim Chrome godinama, ali u zadnje vrijeme stvarno razmisljam da u potpunosti napustim Google u svemu mogucem jer ne vjerujem da je ovo samo do mene. Naime, Chrome, i iskljucivo u njemu mi mijenja brightness ekrana dok surfam, znaci bez ikakvog posebnog okidaca, cak i samo dok misem prelazim po ekranu, on mijenaj brightness, sto je stravicno iritantno, cak i na forumu evo dok pisem i malo pomjerim misa, on samo posvijetli ili potamni ekran.
Ubi me u pojam, a ne mogu nigdje da nadjem rjesenje.
Je li jos neko imao ovaj problem slucajno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi siguran da je Chrome, a ne neki pozadinski program? Prvi put čujem za tako nešto.
Chrome, probao i druge browsere, i evo sad vidim i Edge ima isti problem, a ako dobro mislim, oba su na chromium-u zar ne? Dakle nesto je do toga. Precudno.
Ni u jednom drugom programu niti samom Windowsu nema problema. Zadnji driveri za sve instalirani, kao i Windows 11 updatei. Iskljucen HDR, iskljucene sve opcije oko automatskog brightnessa i ostalih postavki u WIndowsu.
Da, nešto je očito do preglednika baziranih na Chromiumu. Stvarno ne znam što bih ti preporučio. Ako isključiš u pregledniku hardversku akceleraciju, da li je problem i dalje prisutan?
Chrome, probao i druge browsere, i evo sad vidim i Edge ima isti problem, a ako dobro mislim, oba su na chromium-u zar ne? Dakle nesto je do toga. Precudno.
Ma hajde.
Pa i Opera je bazirana na Chromium-u, a na njoj nemaš problema..
Kako to... ?
Meni se neka (uglavnom stranjska) stranica zna zamrznuti u chrome-u (ne možeš skrolati ni gore ni dolje) koji mi je primarni preglednik, kopipejstam url na operu i sve radi..
Sve mi se čini da ću potpuno preći na Operu, no prvo ću pobrisati sve ekstenzije iz Chrome-a da vidim prave li one problem.
Da, nešto je očito do preglednika baziranih na Chromiumu. Stvarno ne znam što bih ti preporučio. Ako isključiš u pregledniku hardversku akceleraciju, da li je problem i dalje prisutan?
Nisam palio laptop par dana, kad podmladak dodje, sve u drugi plan :D
Ovo je rijesilo problem, vjerovali ili ne. Nije mi ni palo na pamet da isprobam, a znam da je nekad davno bilo jos nekih zafrkancija s tim. Hvala puno na savjetu i podsjecanju.
Zdravo, da li još uvijek imate ovaj problem?
isključiš u pregledniku hardversku akceleraciju, lijepo ti je napsiano da je ovo rijesilo problem!