CBR file

poruka: 7
|
čitano: 11.783
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CBR file

Kojim programom mogu otvoriti ovaj file kao u naslovu. Pokušao sam tražit po netu,međutim nikako da nađem adekvatan software. Molim pomoć!

CBR File CBR File
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 12:27 (miljac007).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: CBR file

Shame on you! Neš si ti slabo gledao po netu - google je dao ovo i ovo pod prva dva rezultata. Uživaj

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

Kojim programom mogu otvoriti ovaj file kao u naslovu. Pokušao sam tražit po netu,međutim nikako da nađem adekvatan software. Molim pomoć!

http://www.toggle.com/lv/group/view/kl39723/CDisplay.htm

koristi ovaj, CDisplay je najčešće korišten program za pregledavanje stripova, ako se netko dosjeti još kojeg, ispravite me...

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 12:47 (markbodin).
16 godina
neaktivan

Zahvaljujem majstore. Odličan program.

13 godina
neaktivan

Veliko HVALA za pomoc oko programa za pregled .cbr fajlova !

Napokon mogu pregledavati stripove iz mladosti :)

Dally
15 godina
neaktivan

.cbr i .cbz fajlovi nisu ništa drugo doli rar i zip arhive sa izmijenjenim ekstenzijama u kojima se nalazi hrpetina .jpg ili .png slika. Bilo koji arhiver ih može otvoriti i pregledavati njihov sadržaj iznutra. To je korisno znati ako bi recimo htio skenirati vlastitu kolekciju i od nje napraviti .cbz ili .cbr dokumente.

Postoje također mnogi preglednici, ja sam svakakve isprobao dok na kraju nisam skužio da mi sumatra pdf zapravo ima lijepo zaokruženu podršku za cijeli set kojekakvih formata uključujući i ove.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
16 godina
CBR file

Za sve ponosne vlasnike kolekcija od 1000++ stripova preporučam:

http://comicrack.cyolito.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice