Catalyst Control Center - Nema ga u Win7 x64

poruka: 5
|
čitano: 1.984
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Pozdrav svima,

Nakon dugo vremena upiknuo sam ATI-a  evo odmah problema... Deinstalirao sam sve od NVidije što je bilo od prijašnje kartice, ubacio Radeona 5670, skinuo najnovije službene drivere, 10.11 i instalirao ih.

Nakon restarta sve je radilo ok, tj. grafička se ponašala onako kako bi se trebala ponašati, performanse su bile očekivane, ali nigdje nema CCC-a?!

Da, imam .NET framework, imam VC++... instalirano sa Admin ovlastima... isprobano milijun varijanti instaliranja i još uvijek ništa...

Ako se netko sreo sa ovim problemom, pomoć je dobrodošla.

Hvala

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Catalyst Control Center - Nema ga u Win7 x64
Isti problem je i kod mene bio, samo što sam ja uninstalirao stare drivere, pa stavio nove. U kojima nije bilo CCC-a. Također sam sve probao, ali nakraju sam to rješio instalacijom windowsa.
hmda
15 godina
odjavljen
RE: Catalyst Control Center - Nema ga u Win7 x64
Slash 666 kaže...
Isti problem je i kod mene bio, samo što sam ja uninstalirao stare drivere, pa stavio nove. U kojima nije bilo CCC-a. Također sam sve probao, ali nakraju sam to rješio instalacijom windowsa.

Mah, nema šanse da zbog ATi-jeve dugogodišnje nesposobnosti da napravi kvalitetan softver idem reinstalirati vindoze...

A baš sam se ponadao da više nema takvih gluposti sa njihovim softverom... 

15 godina
odjavljen

Samo da javim da ni bajni ATI-ev Tech Support nije pomogao... uskoro će ići valjda neka reinstalacija vindoza pa ću nabaciti rezultate ovdje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Da, nakon reinstalacije vindoza sve šljaka okej...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice