BSOD kod igre Prototype 2

poruka: 5
|
čitano: 1.836
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
BSOD kod igre Prototype 2

Pozdrav,

danas sam instalirao igru Prototype 2 te kad sam ju pokrenuo, pojavila se crna slika te poslije toga BSOD. (ispod je slika)

Pitao sam par ljudi u vezi problema i rekli su mi da trebam updejtati drivere od grafičke, ali oni su već up to date.

Probao sam pokrenuti igru na low postavkama (Properties -> Compatibility -> na sve stavio kvačice), ali onda se nije igra htjela pokrenuti jer igra se ne može igrati na tako low postavkama. (iako bi moja konfiguracija trebala normalno vrtjeti igru i na high postavkama)

Opet sam vratio na staro i probao pokrenuti, ali ovaj put mi se čak igra pokrenula. Međutim, kad mi se pojavio dio "Press Enter to continue" opet mi je komp utihnuo i pojavio se je BSOD.

Procesor nikad nisam overclockirao, komp sam samo jednom otvarao i to kad sam ugrađivao cooler na procesor tako da mislim da su svi dijelovi ispravno postavljeni. (a i ni kod nijedne druge igre mi se nije pojavio BSOD kako god bila zahtjevna, dok mi se dogodio jedamput dok nešto radio u MS PowerPointu)

Da li se netko suočio sa sličnim problemom i da li mi može pomoći?

BSOD BSOD
xfire username: zeko868 , msn username: zeko868@hotmail.com , Posjetite nas na www.ziz-clan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: BSOD kod igre Prototype 2

Igrao sam se sa jezgrama i shvatio da igra radi kada je uključena samo jedna jezgra.

Kako da postavim da se za igru koristi samo jedna jezgra? (računajući da ne mogu pokrenuti igru pa da bih ju minimizirao i u Task Manageru to postavio)

xfire username: zeko868 , msn username: zeko868@hotmail.com , Posjetite nas na www.ziz-clan.com
18 godina
Zzeko868 kaže...

Igrao sam se sa jezgrama i shvatio da igra radi kada je uključena samo jedna jezgra.

Kako da postavim da se za igru koristi samo jedna jezgra? (računajući da ne mogu pokrenuti igru pa da bih ju minimizirao i u Task Manageru to postavio)

Kreiraj tekstualnu datoteku, promijeni joj ekstenziju u .bat (da bude batch datoteka), te u nju ubaci ovo:

c:\windows\system32\cmd.exe /C start /affinity 1 "c:\program files\igra\igra.exe"

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina

Pokušao sam tako, ali ostaje nespremljeno. Ipak se igra pokrene sa svim jezgrama. (odnosno ne pokrene se, već se restarta PC)

Probao sam napraviti isto kod drugih igri, ali tamo sam normalno pomoću tvoje komande kontrolirao jezgrama, osim u CoD2.

Tamo mi bilo naopako, igra mi se pokreće na samo jednoj jezgri, a pomoću tvojeg načina nisam uspio otključati i ostale jezgre.

Komanda je normalno radila u igrama CoD4, CoD:WaW, BFBC2, BF3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 23:03 (Zzeko868).
13 godina
neaktivan
Save problem kod prototype 2

Imam problem sa snimljenim sadrzajem za prototype 2,nista se ne snimi sem prve misije PC

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice