Evo ovako bilo što da radim i nakon sat-2 net prestane raditi i bsod se upali i restarta se PC,to je od kako sam prebacio PC iz 1 kučišta u 2 kučište,i onda mi je wireless počeo štekat,i ja se prebacim na kabel no bsod mi izbaci,igrao sam 2 sata BF BC2 i odjednom me izbaci iz servera i piše da nema konekciju k netu i odjednom bsod.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li isto napajanje?
Provjeri spajanje svega i svačega.
Je li isto napajanje?
Provjeri spajanje svega i svačega.
Drugo kučište,ostalo sve isto.Znači napajanje koje je bilo.Samo kučište drugo.Ako opet izbaci bsod onda ću probat ukloniti wireless PCi karticu s matične.
Možda je i otišla u vječna lovišta, probaj metodom eliminacije ako se opet pojavi.
Možda je i otišla u vječna lovišta, probaj metodom eliminacije ako se opet pojavi.
Još uvjek miruje,vidjet ću čim izbaci bsod.
Uploadaj minidumpove iz mape C:/Windows/Mindump pa stavi link ovdje.
Opet,stigao sam pročitati nešto awsh,nešto u tom stilu je pisalo.
Evo LINK s minidumpa.Ako neradi javite mi.
aswNdis2.sys je Avastov modul i on izaziva BSOD. Zamijeni ga nekim drugim AV-om.
Opet,stigao sam pročitati nešto awsh,nešto u tom stilu je pisalo.
Evo LINK s minidumpa.Ako neradi javite mi.
aswNdis2.sys je Avastov modul i on izaziva BSOD. Zamijeni ga nekim drugim AV-om.
Jel bi mogao ga reinstal,jel bi radilo kako treba? Nebi htio da sam bacio u vodu novce od licence.
Jel bi mogao ga reinstal,jel bi radilo kako treba? Nebi htio da sam bacio u vodu novce od licence.
Probaj, možda reinstalacija pomogne.
Probaj, možda reinstalacija pomogne.
Čudno mi da odjednom samo tako je počelo.Koristim ovaj Win od 7 mjeseca,i avast oko 2.5 mjeseca i sve radilo do danas.
Napravio reinstal i još nije nikakav bsod izašao van.Od jučer od kako sam reinstal napravio sve šljaka.