Browseri ne mogu otvarati stranice

poruka: 6
|
čitano: 1.771
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Browseri ne mogu otvarati stranice

ovak...nisam znal pod kojim naslovom da otvorim temu da bude jasno o čemu se radi, a opet da ne bude kobasica od naslova

radi se o ovome...skype radi i sve kaj se spaja na internet uredno radi samo ne mogu surfat po stranicama, bilo koji browser probam, ni jedan neće ništ otvoriti

a to se desilo nakon kaj sam instaliral frendu besplatnu verziju zonealarma ...

e sad, jedan frend mi je dao program xptcprep,odnosno XP TCP/IP repair i kad ga pokrenem, mogu jedno vrijeme otvarati stranice(10-15 min), nakon čega opet browseri odbijaju otvarati stranice, sve dok opet ne pokrenem taj program

i restartam komp...

ljudi pomagajte jer mi slijedi gadan posao ako ovo ne riješim do vikenda

tražite dodatne pojedinosti o ovom slučaju i ja ću vam to ovdje iznesti sve kaj bi bilo kome dalo ideju kak ovo riješiti...

thnx

http://www.youtube.com/user/hoggar001
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Browseri ne mogu otvarati stranice
hogar strašni kaže...

ovak...nisam znal pod kojim naslovom da otvorim temu da bude jasno o čemu se radi, a opet da ne bude kobasica od naslova

radi se o ovome...skype radi i sve kaj se spaja na internet uredno radi samo ne mogu surfat po stranicama, bilo koji browser probam, ni jedan neće ništ otvoriti

a to se desilo nakon kaj sam instaliral frendu besplatnu verziju zonealarma ...

e sad, jedan frend mi je dao program xptcprep,odnosno XP TCP/IP repair i kad ga pokrenem, mogu jedno vrijeme otvarati stranice(10-15 min), nakon čega opet browseri odbijaju otvarati stranice, sve dok opet ne pokrenem taj program

i restartam komp...

ljudi pomagajte jer mi slijedi gadan posao ako ovo ne riješim do vikenda

tražite dodatne pojedinosti o ovom slučaju i ja ću vam to ovdje iznesti sve kaj bi bilo kome dalo ideju kak ovo riješiti...

thnx

u međuvremenu je on taj zonealarm deinstaliral, prije nego sam mogao provjeriti u postavkama da nije nekaj prek njega blokirano, a kad pokušam opet instalirati taj istii zonealarm, javlja mi da ga ne mogu instalirati jer nemam administratorske ovlasti iako sam ulogiran kao administrator...drugih računa i nema osim tog jednog administratorskog

18 godina
neaktivan

Deinstaliraj zonealaram i DNS servere podesi rucno. Ako ne znas koji su stavi opendns servere 208.67.222.222 i 208.67.220.220.

18 godina
neaktivan
logic kaže...

Deinstaliraj zonealaram i DNS servere podesi rucno. Ako ne znas koji su stavi opendns servere 208.67.222.222 i 208.67.220.220.

čuj ako ti ne bi bil problem da mi objasniš gdje se to podešava...OS je winxp sp3

može kakav printscreen ako nije problem...?

zonealarm je deinstaliran...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 12:41 (hogar strašni).
18 godina
neaktivan

Pretpostavljam da na net ides preko routera ili modema.

Prvo desni klik na ikonicu veze dolje pored sata pa imas status pa gore dobijes dvije kartice. IDes na onu drugu na koj ti pise IP adress i sl. Tu ides na details pa ces vidjeti nekoliko brojeva. Prepisi sebi IP Adress, Default gatewayy.

Start-control panel-network conections

Desni klik na propertis pa imas tu u sredini TPC/IP

Oznacis pa ispod imas properties. Sad ces dobiti neka polja i opcije a oznacene su opcije koje u sebi imaju automatic. Ispod svake imas drugu opciju. U prvom dijelu ukucas sledece:

IP adress: onu koju si procitao i zapisao

Drugi red ti se popuni automatski

Default gateway: ono sto si zapisao

U drugom dijelu ukucas dns servere onako kao ti napisah u prethodnom postu. Pozatvaras i trebalo bi raditi. 

18 godina
neaktivan
logic kaže...

Pretpostavljam da na net ides preko routera ili modema.

Prvo desni klik na ikonicu veze dolje pored sata pa imas status pa gore dobijes dvije kartice. IDes na onu drugu na koj ti pise IP adress i sl. Tu ides na details pa ces vidjeti nekoliko brojeva. Prepisi sebi IP Adress, Default gatewayy.

Start-control panel-network conections

Desni klik na propertis pa imas tu u sredini TPC/IP

Oznacis pa ispod imas properties. Sad ces dobiti neka polja i opcije a oznacene su opcije koje u sebi imaju automatic. Ispod svake imas drugu opciju. U prvom dijelu ukucas sledece:

IP adress: onu koju si procitao i zapisao

Drugi red ti se popuni automatski

Default gateway: ono sto si zapisao

U drugom dijelu ukucas dns servere onako kao ti napisah u prethodnom postu. Pozatvaras i trebalo bi raditi. 

za sad ti zahvaljujem na uloženom trudu, to ću radit preko vikenda, pa ću ti na PM javit jel dalo rezultate...

još jednom puno hvala na uloženom vremenu...pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice