Blokiranje stranica u Avastu

poruka: 5
|
čitano: 3.972
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prica: Danas me moja glupa sestra pita znam li ja hakovati neciji facebook, ja kazem ne i necu, nemoj ni ti jer sve sto nadjes ima virus ili ce pokupit tvoju sifru. Ali ona ipak odluci da skine neko sra**e i pokupi virus. Avast-om skeniram i vidim da je fajl koji u imenu ima dio "kernel" zarazen, 2 se obrisu, 3. ostane.

Pitanje/Problem: Mogu li Avastom blokirati sve osim Facebooka i YouTube-a bez da pisem sve adrese, npr napisati samo www.a i da blokira sve stranice koje pocinju sa www.a?

I da li je opasno to sto je bio kernel*nesto*.dll zarazen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Blokiranje stranica u Avastu
dragan225 kaže...

Prica: Danas me moja glupa sestra pita znam li ja hakovati neciji facebook, ja kazem ne i necu, nemoj ni ti jer sve sto nadjes ima virus ili ce pokupit tvoju sifru. Ali ona ipak odluci da skine neko sra**e i pokupi virus. Avast-om skeniram i vidim da je fajl koji u imenu ima dio "kernel" zarazen, 2 se obrisu, 3. ostane.

Pitanje/Problem: Mogu li Avastom blokirati sve osim Facebooka i YouTube-a bez da pisem sve adrese, npr napisati samo www.a i da blokira sve stranice koje pocinju sa www.a?

Proskeniraj Hitmanom Pro, on ima mogućnost zamijene zaražene sistemske datoteke originalnom. Također, po meni nema svrhe blokirati sve, osim par stranica (pogotovo ako je Facebook dozvoljen, a tamo ljudi (naročito oni manje iskusni) lako pokupe malware ili se daju nasamariti na razne phishing prijevare). Bolja opcija bi bila staviti neki URL Filter (npr. Pandin).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
Re: Blokiranje stranica u Avastu
deadman kaže...
dragan225 kaže...

Proskeniraj Hitmanom Pro, on ima mogućnost zamijene zaražene sistemske datoteke originalnom. Također, po meni nema svrhe blokirati sve, osim par stranica (pogotovo ako je Facebook dozvoljen, a tamo ljudi (naročito oni manje iskusni) lako pokupe malware ili se daju nasamariti na razne phishing prijevare). Bolja opcija bi bila staviti neki URL Filter (npr. Pandin).

Hvala, ali nema potrebe, system restore je vratio na 19.5.2011 i sad radi, a sestra ce koristit Chrome u Sandboxu i imati samo FB i YouTube bez mogucnosti otvaranja drugih linkova (SPAM na Facebook-u).

12 godina
neaktivan
Već 2 tjedna hebe me u mozak nekakav tip od avast-

Već 2 tjedna hebe me u mozak nekakav tip od avast-a, hoće na silu da mi proda softer za 14,99 €.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Te reklame iskaču prilikom ažuriranja virusne baze. Njihovim gašenjem više nećeš dobivati obavijest kada je virusna baza ažurirana, a ni te reklame.

Ti pop-upovi se gase vrlo lako.

Settings -> Update -> Makni kvačicu sa "Show notification box after automatic update" -> Ok

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice