da li je netko iskusio problem s bit cometom da mu blokira internet.znaci bilo da pregram nesto skida ili ne skida,samo da je upaljen blokira mi internet.ne mogu otvoriti ni jednu stranicu i nikako ne mogu pronaci razlog tome.molim za pomoc
hvala
da li je netko iskusio problem s bit cometom da mu blokira internet.znaci bilo da pregram nesto skida ili ne skida,samo da je upaljen blokira mi internet.ne mogu otvoriti ni jednu stranicu i nikako ne mogu pronaci razlog tome.molim za pomoc
hvala
Zašto ne koristiš jednostavno uTorrent?
na utorrentu mi pak brzina ne prelazi 10kb/s...jos gore nego bitcomet...ne kuzim sto se dogadja...do prije nekog vremena je sve bilo ok....
dali koristiš max adsl
da...koristim adsl...sad prije nekoliko dana mi je pustena brzina od 4 megabita....ne kuzim sto se je dogodilo...kad sam imao brzinu od 2 megabita to se nije dogadjalo...normalno sam skidao torrente i u isto vrijeme surfao....
Torrenti su relativni. Ovise o tome koliko ima seedera/leechera. Može biti da ti je puka slučajnost što ti neki torrenti idu tak sporo. Probaj skinuti neku linux distru (npr. Ubuntu) preko official torrenta, gdje bi trebalo biti dosta seedera (jer su linuxaši takvi, vole širiti dug OpenSourcea), pa ako ti i tamo ide jako sporo idi na speedtest, provjeri portove. Meni uTorrent sasvim solidno skida linuxe.
ma kakvi..pa kuzim to s seederima i leecherima...nikad ne skidam gdje ih je malo....nije problem u torrentima...torrenti kad se skidaju idu full brzinom....ali nema sanse da otvorim bilo koju stranicu na netu.....recimo primjer...stavio sam skidati 6 epizoda 4. sezone prison breaka...skidao je punom brzinom nekih cca 480 kb/s...znaci onda bi trebalo imati problema s otvaranjem stranica jer je full brzina iskoristena za torrente....no kad je skinuo 5 epizoda,6 epizoda se je skidala brzinom od 125 kb/s i znaci tu ima mjesta sto se tice brzine...no ni onda mi ne otvara nista....no cim ugasim ili bitcomet...ili uTorrent sve se vrati u normalu
Moguće je da ti uTorrent radi na istom portu kao i Firefox. Ne kužim se puno u networking (iskreno, kad netko počne pričati o networkingu ja samo čujem "bla bla bla" ili kineski), pa sačekaj da ti netko kaže ko razumije networking.
Evo ja imam jedan problem.Instalirao sam program Bitcomet i skinuo sam par filmova ali problem je u tome što nekad hoće instalirat a nekad neće uopće ili instalira jako sporo.Dole mi se pojavljuje ovo što sam pokazao na slici i piše idući tekst kad sam s mišem na ovoj žutoj točkici ,,Your listen port is blocked.You can still download but speed may not be very fast.Please check your Firewall and NAT Router configurations''
Šta da napravim da mogu normalno instalirat filmove?Molim vas za pomoć.
Evo ja imam jedan problem.Instalirao sam program Bitcomet i skinuo sam par filmova ali problem je u tome što nekad hoće instalirat a nekad neće uopće ili instalira jako sporo.Dole mi se pojavljuje ovo što sam pokazao na slici i piše idući tekst kad sam s mišem na ovoj žutoj točkici ,,Your listen port is blocked.You can still download but speed may not be very fast.Please check your Firewall and NAT Router configurations''
Šta da napravim da mogu normalno instalirat filmove?Molim vas za pomoć.
Trebas otvoriti port.
Kako?
Trazi po forumu imas milijardu tema u vezi otvaranja porta.
Sto se tice torent klijenata i njihovog podesavanja molim vas da ovdje nastavite da bi se u jednoj temi nasle upute za sve i da se lakse forumasi snadju. Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju.