BF3 slowed jako jako zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.044
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
BF3 slowed jako jako

Pozdrav;

formatirao sam komp neki dan; i u početku kao je BF3 radio bolje, čak su i SP misije radile i nakon pojedine borbe u MP ne bi me više izbacivalo van, za razliku od prije.

Onda je počeo FPS biti jako nizak, i ispod 20, sa povremenim dizanjima do oko 35; no u borbi je najčešće neigrivo jer pada i na ispod 10. OVAKVA IZVEDBA NE POBOLJŠAVA SE NAKON SMANJIVANJA DETALJA (na low se poveća za oko 5-10 fps, ali i dalje je neigrivo kada je više objekata prikazano). Tu i tamo neke borbe radi bolje, osobito u početku, ali većinom je neigrivo.

Imam instaliran i onaj Razer Game booster koji pogasi druge programiće u pozadini. Driveri updatani preko Origina;

Imate kakvu ideju/ savjet??

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: BF3 slowed jako jako

Nisam dugo igrao bf3 ali koliko se sjecam znala je igra imati problema sa memory leakanjem. Dakle nakon nekog vremena popunio bi mi se prostor u "zauzetom" ramu blizu 4gb, tocnije bilo bi oko 3.6, 3.7 i igra bi imala ogromne fps dropove. Rjesavao bio to jednostavnim gašenjem ostalih programa koji zauzimaju ram ili pak upgradeom na vise od 4Gb. Ti ipak koristis game booster koji oslobađa ram tako da mozda i nije do toga. Također je moguce da se to događa i ako koristis win 32bit-ni.

15 godina
neaktivan
BF3 slowed jako jako

To se i meni na ultra događa!Jednostavno mei je premalo rama!Il padne na 20 - 15 fps ili mi zablokira računalo.

::;;;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator
BF3 slowed jako jako
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: