Avi mux gui problemi

poruka: 12
|
čitano: 3.007
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Avi mux gui problemi

Evo tek sam se registrirao pa tražim pomoć. Ako vi pomognete meni pomoći ću i ja vama.

Naime imam problem prilikom rada s ovim programom.

Kada podesim s njim delay ili spojim s drugom audio datotekom i onda kada ga ovako obrađenim snimim na hard taj isti filmić nemogu gledati na kućnom DVD-u na playerima odnosno kao da ne prepoznaje ovaj format, u kompu je sve OK.

Doduše za sada se snalazim na drugi način. U Avi mux gui-om očitam delay pa ga podesim pomoću virtual duba (tada nemam problema na kućnom DVD-u) ali vjerojatno postoji način da se ovo uradi i s Avi mux gui-om da ne radim dvije radnje. Vjerojatno treba nešto pdesiti u postavkama ali što?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Avi mux gui problemi
Jerry_Nidžo kaže...

Evo tek sam se registrirao pa tražim pomoć. Ako vi pomognete meni pomoći ću i ja vama.

Naime imam problem prilikom rada s ovim programom.

Kada podesim s njim delay ili spojim s drugom audio datotekom i onda kada ga ovako obrađenim snimim na hard taj isti filmić nemogu gledati na kućnom DVD-u na playerima odnosno kao da ne prepoznaje ovaj format, u kompu je sve OK.

Doduše za sada se snalazim na drugi način. U Avi mux gui-om očitam delay pa ga podesim pomoću virtual duba (tada nemam problema na kućnom DVD-u) ali vjerojatno postoji način da se ovo uradi i s Avi mux gui-om da ne radim dvije radnje. Vjerojatno treba nešto pdesiti u postavkama ali što?

Koji ti je kucni DVD?? podrzava li DIVX i te neke gluposti, sigurno ti pise s prednje strane..

*-*
15 godina
neaktivan

Kućni DVD mi je ovaj jest DVD mi podržava divx. Ali kad avi file obrađen s AVI mux guiom  ubacim u DVD onda mi ga samo preskoči isto kao da ga nema. Pregledavao sam u opcijama DVD-a može li se di podesiti ali nisam ništa našao.

Ali zašto kad isto to radim u Virtual dubu onda nemam problema sa gledanjem. Ustvari nemam problema ni sa jednim divx -om osim kad ga obradim u AVI-mux guiu, stoga mislim da u opcijama mux guia triba nesto podesiti

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:47 (Jerry_Nidžo).
16 godina
protjeran
Avi mux gui problemi

reinstaliraj mux gui ili kako se to vise zove.. i/ili stavi slike postavka od tog programa

*-*
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
h_rca777 kaže...

reinstaliraj mux gui ili kako se to vise zove.. i/ili stavi slike postavka od tog programa

Ali mux gui se ne instalira nešto kao prtable ili kao i virtual dub znači ne može se reinstalirati.

16 godina
neaktivan

Probaj kompajlirat film u avi mux-u bez delaya ili čak audia, pa ga pusti u playeru, čisto da vidiš da li je možda do toga.

Ali ako radiš synkronizaciju (umjesto delaya) onda imaš opciju, try to retreive..., neznam napamet.

Ja inače obradim (odvojeno) video (resize, frame rate) i audio (stretch) u VirtualDub-u pa ih spojim sa AVI-Mux-om.

16 godina
protjeran
Avi mux gui problemi
*-*
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 14:06 (h_rca777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
takozvani kaže...

Probaj kompajlirat film u avi mux-u bez delaya ili čak audia, pa ga pusti u playeru, čisto da vidiš da li je možda do toga.

Ali ako radiš synkronizaciju (umjesto delaya) onda imaš opciju, try to retreive..., neznam napamet.

Ja inače obradim (odvojeno) video (resize, frame rate) i audio (stretch) u VirtualDub-u pa ih spojim sa AVI-Mux-om.

U biti bilo sto da radim u MUX Guiu imam problema u DVD-u.

bio sam i spaja audio i video i opet bi imao problema.

Kad gledam u bilo kojem komp. plajeru, BS, GOM, WMA -playeru nemam problema.

Ja za sada očitam delay u mux guiu pa ga podesim u virtual dubu,( jer virtual dub ne očitava automatski delay ili možda može ako neko zna više) i onda nemam problema.

Samo želim da ne radim dvije radnje ako ne moram. Zanima me dali se to opcijama mux guia može podesiti ili čak u Virtual dub modu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 17:54 (Jerry_Nidžo).
15 godina
neaktivan
h_rca777 kaže...

Jest to je taj samo moja je malo novija verzija 1.17.8.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 17:57 (Jerry_Nidžo).
16 godina
neaktivan

Why does my hardware MPEG4 player not read AVI files muxed with AVI-Mux GUI?
A: This happens when you use features your player doesn't support, like rec-list, Open-DML, or subtitles. Load a profile from the profile folder in your AVI-Mux GUI directory (profiles are opened like any other media file) and avoid using stream types or codecs your player can't handle. Subtitles as well as AAC audio are most likely among those.

15 godina
neaktivan
bed kaže...

Why does my hardware MPEG4 player not read AVI files muxed with AVI-Mux GUI?
A: This happens when you use features your player doesn't support, like rec-list, Open-DML, or subtitles. Load a profile from the profile folder in your AVI-Mux GUI directory (profiles are opened like any other media file) and avoid using stream types or codecs your player can't handle. Subtitles as well as AAC audio are most likely among those.

Iz ovoga ne razumijem ništa.

16 godina
protjeran
Avi mux gui problemi

pa prevedi :D

EDIT:

Zašto moj hardver MPEG4 player ne čita AVI kartoteka muxed sa AVI-Mux GUI?
: To se događa kada koristite značajke svoj player ne podržava, kao što je rec-liste, Open-DML, ili podnaslove. Učitavanje profil iz profila savijač u vaš AVI-Mux GUI direktorij (profila su otvorena kao i svaki drugi mediji datoteke) i izbjeći koristeći streaming vrste ili kod vaših igrača ne može podnijeti. Titlovi, kao i AAC audio najvjerojatnije među tim.

PREVEO: google translate

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 16:56 (h_rca777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice