Avg free

poruka: 37
|
čitano: 3.405
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Avg free
rambox kaže...
karakteran kaže...

evo screenshot-a (ono crveno) dosad nikad nije to registrirao, a uklonit ga ne mogu.

edit: a vo je copy/paste iz LOG file: C:\WINDOWS\Installer\39cb5.msp/file0/sllauncherEXE (Infected with W32/Suspicious_Gen3.EPTO)

Vjerojatno je FP ne bi se ja oko tog opterecival no imas fino putanju di se nalazi taj sllauncher.exe, pa otiđi tamo na tu lokaciju pa onda COPY taj fajl na Desktop i onda ga Uplodaj na ovaj dole link i pogledaj rezultate. Tak uvjek radi ak ti je nekaj sumnjivo jer tu dole skenira preko 40 programa pa se fino vidi o cem se radi recimo.Cool

http://www.virustotal.com/

ne mogu naći windows/installer... imaš screenshot? rabim xp.

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
15 godina
neaktivan
Avg free

Meni najjdednostavnije je u moje računalo u onoj adress traci zalejpit putanju i pritisnut enter i otič donle i nač file..

zanči tamo u adress bar zaljepišC:\WINDOWS\Installer\39cb5.msp/file0/ al prije toga probriišeš ono šta već gore piše

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BlackFoot kaže...
karakteran kaže...

evo screenshot-a (ono crveno) dosad nikad nije to registrirao, a uklonit ga ne mogu.

edit: a ovo je copy/paste iz LOG file:

C:\WINDOWS\Installer\39cb5.msp/file0/sllauncherEXE (Infected with W32/Suspicious_Gen3.EPTO)

Obvezno taj file skeniraj dodatno na Virus Totalu prije ručnog brisanja. Inače u skriveni folder Installer ulaziš tako da u Windows Exploreru odeš na Tools - Folder Options - View - pa označiš " Show files and folders " i odznačiš " Hide protected operating system files ( Recommended ) " - Apply - OK. Najvjerovatnije je da je false positive.

sve sam učinio kako si rekao i pokazao se installer file, našao sam infected file i sad ga uploadam ima 15 MB i radi se o nekoj instalaciji (komponenti) za silverlight

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:17 (karakteran).
15 godina
protjeran
karakteran kaže...
BlackFoot kaže...
karakteran kaže...

edit: a ovo je copy/paste iz LOG file:

C:\WINDOWS\Installer\39cb5.msp/file0/sllauncherEXE (Infected with W32/Suspicious_Gen3.EPTO)

Obvezno taj file skeniraj dodatno na Virus Totalu prije ručnog brisanja. Inače u skriveni folder Installer ulaziš tako da u Windows Exploreru odeš na Tools - Folder Options - View - pa označiš " Show files and folders " i odznačiš " Hide protected operating system files ( Recommended ) " - Apply - OK. Najvjerovatnije je da je false positive.

sve sam učinio kako si rekao i pokazao se installer file ali dalje nema ništa tj. nema onog broja 39cb5.msp

Znači kada si otvorio folder Installer u njemu nema ništa???? ili nema samo tog filea.????

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 0:14 (BlackFoot).
16 godina
protjeran

sorry editirao sam post.

15 godina
neaktivan
Avg free

ma taj norman nevalja..meni je sad pobriso od power dvd-a audio filter kao to je virus.. a ust to ni nemre bit virus kad je to dio power dvd-a  ma smeće

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
protjeran

čini se da je false positive. evo screenshota samo norman ga je prepoznao kao virus. prvi puta da me iznevjerio.

hvala svima na pomoći.

1.dio slike 1.dio slike
2. dio 2. dio
3. dio 3. dio
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice