Aukcije.hr problem

poruka: 2
|
čitano: 1.605
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Aukcije.hr problem

Stranica aukcije.hr mi se otvara jako tesko na WINxp.. to su admini stranice i napisali te sugerirali da se skine neki registry program Win sock fix.

posto mi se neda bakcati tek tako u mijenjanje ikakvih registara i slicnoga sam, jeli neko ista slicno radio, i sta tocno u tom programu napraviti? pisu kako je kasnije ucitavanje stranica bilo dobro, nakon instalacije i uporabe programa. meni treba taj portal jer sam cesto na njemu.

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Aukcije.hr problem
bloodsucker kaže...

Stranica aukcije.hr mi se otvara jako tesko na WINxp.. to su admini stranice i napisali te sugerirali da se skine neki registry program Win sock fix.

posto mi se neda bakcati tek tako u mijenjanje ikakvih registara i slicnoga sam, jeli neko ista slicno radio, i sta tocno u tom programu napraviti? pisu kako je kasnije ucitavanje stranica bilo dobro, nakon instalacije i uporabe programa. meni treba taj portal jer sam cesto na njemu.

Vjerojatno je riječ o .reg fajlu, koji sam upiše zadanu vrijednost i odredišni registry key, tako da možeš bez bojazni skinuti navedeni fix, bez prtljanja i otvaranja regitry editora.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice