Znm da ima vec takvih 1000 tema,al ovo je stvarno cudno :S. Graficka je MSI ATI Radeon HD 4650 1gb,koristim na 22 incnom ekranu. Pc je sastavljen u 8 mj prosle god,znaci nema ni mj dana. I ja sam igrao cod4,cod 2 na rezoluciji od 1680x.... I vrtilo je cod4 na 150+ fpsa. I onda sam prije 3 mj prestao igrat zbog skole,u medu vremenu sam instalirao nove drivere sa te msi stranice. No 1 mj kasnije sam opet poceo igrat ali fps mi je sad bio 20-30 :OOO I to mi je bilo cudno. I onda od sam izbrisao drivere i opet instalirao al ovoga puta sa cd-a.No pisalo mi je kao web opcija za nove drivere i preusmjerilo me je ovoga puta na amd-ovu str. za drivere. Skinem instaliram opet isto. Pokusavao sam instaliravat i brisat vec par puta. I nista bolje :S Dok mi se danas nije desilo nesto puno gore :OO Kad sam na kompu zna mi jedan dio ekrana pocrnit zamrznut se i po toj crnoj podlozi su plave tockice(mogu prilozit sliku). A ponekad mi se to desi preko cjelog ekrana i onda mi se jos pocene resertiravat ekran(nezz kako da se izrazim). Eto malo je duzi opis,al nadam se da sam jasan bio i stvarno molim moderatore da m ne obrisu temu i vama hvala puno na pomoci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-.-''
Niko nebi pomogao?
Probaj reinstalirat windowse, ako to nepomogne nosi grafu na reklamaciju.
Je li ovo tema zafrancija ili?
Nema šanse da CoD4 na 1680x1050 s najnižim mogućim detaljima radi na 150 fps na Radeonu HD 4650.
Toliko ne ide ni s puno jačim grafama.
Nema šanse da CoD4 na 1680x1050 s najnižim mogućim detaljima radi na 150 fps na Radeonu HD 4650.
da ja imam isto hd 4650 i čisto sumnjam da bi moglo tolko 150 fpsa na 1680x1050 teško,ja igram na 1024x768 i medium detaljima i imam 150-200 fpsa
Nije zafrkancija...
Popravio sam kad radim normalno radim na pcu da je sve u redu,al dok igra sad mi je 60 fps-a i na npr crsys2 mi brejka :S
Kako mislis neide ni sa puno jacim grafama?
HD5770,HD4870,9800GT.... Mogu na toj rezi sa iskljucenim sjajenjima itd., sa texturama na max drzat 250 Fpsa Lock.
Ali ovo nije moguce da sa HD4650 si imao 150+ Fpsana 1680x1050 . (jedino ako nemas neki bolji Quad + dosta RAM-a).
Ako se ne varam to je DDR2 Graficka.
4gb rama i 4 jezgreni proceros amd 2.8 GHz