Asus P4V8X-X sound driveri problem

poruka: 6
|
čitano: 3.082
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Asus P4V8X-X sound driveri problem

Ljudi trebam pomoć.. koristim matičnu Asus P4V8X-X i imo sam soundMAX drivere na njoj, nisam mogo igrat modern warfare 2 zbog tih drivera pa sam obriso ali sad neznam koje druge drivere za sound da stavim, može mi netko pomoći? :/

Svi smo mi haxeri u očima nooba.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Asus P4V8X-X sound driveri problem
player101 kaže...

Ljudi trebam pomoć.. koristim matičnu Asus P4V8X-X i imo sam soundMAX drivere na njoj, nisam mogo igrat modern warfare 2 zbog tih drivera pa sam obriso ali sad neznam koje druge drivere za sound da stavim, može mi netko pomoći? :/

Tijekom pretrage za vaš model pronašli smo na linku. Skini ga i instaliraj ali prije toga izabereš za koji operativni sustav koristiš na svome računalu.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
16 godina
neaktivan
Nello kaže...
player101 kaže...

Tijekom pretrage za vaš model pronašli smo na linku. Skini ga i instaliraj ali prije toga izabereš za koji operativni sustav koristiš na svome računalu.

Problem je što on meni neće otvoriti tu sekciju "Download" ni na jednom browseru, jel bi mi mogao nekak to skinut pa poslat na mail? Koristim Windows XP Pro SP2 i pogledaj da nije SoundMAX program.  

16 godina
neaktivan

Evo pogledao mi je prijatelj i tamo je soundMAX a taj mi NE TREBA!! Ako zna netko je li ima neki drugi driver za moju matičnu nek kaže!

16 godina
neaktivan

player101 kaže...

Evo pogledao mi je prijatelj i tamo je soundMAX a taj mi NE TREBA!! Ako zna netko je li ima neki drugi driver za moju matičnu nek kaže!

A kako znaš da ti netreba i jel sam ja LUD da ti pomognem? Pa kak ti onda radila zvučna bez drivera? Pa to ti je origi driver vezanu za tu matičnu koji radi zvučna i točka i nema ti druge! Ako si stavio PCI zvučna kartica onda je druga stvar, a na PCI zvučna kartici potraži koji je model i na netu može naći drivera.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
16 godina
neaktivan

Riješio sam ja sve, ostavio sam SoundMAX drivere al sam u registru obriso stvari koje nisu trebale i sad mi Modern Warfare 2 oće i sa ovim driverima {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice