Dobio sam na poklon novi Asus K51a series.I sve je bilo divno,ljepo,krasno dok ja nisam instalirao Windowse (XP Professional SP3).I obacim ja disk sa driverima u pogon,i izbaci mi poruku da je taj DVD podržan samo od strane Windowsa 7 (SVIH VERZIJA WIN7).I tu dolazi moje pitanje:Dali ima smisla da kupujem Windows 7,pošto na netu nema niti jednog drivera koji mi treba a da je kompatibilan sa mojom zvijeri?(Ili ako tko zna neki dobar torrent sa win7 isto je dobrodosao).HVALA BUGOVCI UNAPRIJED!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili kupi win 7 ili sam potraži na torrentima
daajte ljudii..plz
a tražio sam,ali ima puno nepouzdanih torrenata,koji su ili ne activirani,ili shebani totalno,a nebih zelio pokvariti novi laptop..ali ipak hvala na odgovoru!
dali bi ti link ali je zabranjeno objavljivat takav sadržaj na forumu jedino ako si član kojeg privatnog torrenta onda na njemu potražiš
dali bi ti link ali je zabranjeno objavljivat takav sadržaj na forumu jedino ako si član kojeg privatnog torrenta onda na njemu potražiš
pa sta mi nesmijes ni u poruku poslati ili na email?
posla sam ti poruku, narančasti kvadrat livo na dnu ekrana
posla sam ti poruku, narančasti kvadrat livo na dnu ekrana
vidio sam,hvala ti najljepsa! ti znas da je to provjereni torrent ili?
oke ja se zahvaljujem.idem si odma prepisat jedno 10-ak serial key-eva..
samo klikni hvala na dnu posta