Assassin`s Creed Brotherhood multiplayer problemi

poruka: 6
|
čitano: 2.896
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

prije nekoliko dana smo nekoliko mojih prijatelja i ja kupili novi Assassin`s Creed,isključivo zbog malo multiplayer akcije.Prvi put kad smo pokušali igrati zajedno dobili smo poruku: "The Game session unreachable".Nakon toga,svi smo forwardali portove,ugasili firewall,ugl.,sve sto je trebalo(odnosno sve sto sam našao kao mogući fix za problem)

Tog problema smo se riješili,ali kad sad napravimo match i zelimo pokrenut,jednostavno nas odvoji i pošalje na druge servere.

Dali je netko imao sličnih problema i dali netko možda zna kako popraviti taj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam na dan izlaska kupio igru i od tad sam samo uspio uc u dvije partije matcha
... za problem znaju developeri te pokusacaju rijesit, vele da se mora otvorit port 1000 al meni opet nece samo trazi i trazi igrace...
Steam:luka2301

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Assassin`s Creed Brotherhood multiplayer probl

Ja nemam problem s matchmakingom,treba mi10-20 sec da nade match.Čitao sam negdje da je mozda do ISP-a.

Jesi na T-comu?

14 godina
neaktivan

Ja imam problem,predugo mi ucitava da udjem u match.

Zna li netko rjesenje ??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja imam problema kada ulazim u igricu zatrazi mi account name i password i to sve upisem ali mi onda pise kada stisnem log in internet access problem.

ako neko zna pls pomoc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Assassin`s Creed Brotherhood multiplayer probl

Meni sve nor. radi ali prvi put kada sam igrao  stavio me u onaj tamo nađi metu i ubi i otkada sam išao na one modove VIP protectors i chest capture neznam koji je onaj mod di normalno moraš nač metu i ubit može neko reč kako se zove taj mod hvala !! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice