Aspire 5552g pomoc hitno

poruka: 7
|
čitano: 2.027
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc

ljubi moze pls pomoc.kupio sam novi laptom aspire 5552g.i kao on ima instalirani linux.ali nece uopce dici se sustav,a niti nemogu bootat dvd od w7.sta da radim? :S

nixamaloumac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc

Uđi u BIOS i provjeri koji je first boot device. Postavi da bude optički uređaj i spremi promjene.

Možeš pokušati i s opcijom instalacije s USB sticka.

SilvioS, MSP Lead, Windows Desktop Experience MVP
17 godina
Aspire 5552g pomoc hitno

Jel piratski CD od WIndoza? :)

ako je ništa neobično, frend kupio novog Asusa, ne boota ni s jednog piratskog DVDa, samo s originala

0 0 hvala 0
16 godina
Aspire 5552g pomoc hitno

Kakve veze ima je li original dvd ili je piratska verzija, instalacija windows-a postaje nelegalna tek kad je crackiraš.

Probaj napravit instalaciju s usb-a. 

Ovdje ima sve potrebne upute: http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Aspire 5552g pomoc hitno
abt kaže...

Kakve veze ima je li original dvd ili je piratska verzija, instalacija windows-a postaje nelegalna tek kad je crackiraš.

Ovdje ima sve potrebne upute: http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx

Pogledaj dva posta iznad

I što se tiče legalnosti nije baš tako, onaj tren kad započneš instalaciju i klikneš na I agree već možda kršiš odredbe licence i postaješ nelegalan.

SilvioS, MSP Lead, Windows Desktop Experience MVP
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 14:03 (SilvioS).
17 godina
Re: Aspire 5552g pomoc hitno
abt kaže...

Idemo ispočetka, neki misle da su pametniji... {#}

piratski WIn 7, ubaciš u prosječni PC..boota s njega i sve pet, instaliraš, radi..

isti taj DVD ubaciš u neki malo stariji laptop npr 1-2 godine, sve pet, boota i radi

ISTI TAJ DVD u novom Asus laptopu, neće botati s njega ni da ga ubiješ

onda s torrenta skinuli drugi Win7, spržili .. ne boota, ne prepoznaje boot medij,

taj isti DVD u gorespomenutom prosječnom PCu uredno boota...

frend donio treći piratski DVD, makakvi neće bootati ni s njega

uzeli original DVD za probu, boota {#}

i onda kad je prvi ekran za odabir jezika, izvadili original DVD, stavili onaj prvi piratski i instalacija

je uspješno završena, pukli update i onda Wat Remover i to je to

15 godina
neaktivan
Aspire 5552g pomoc hitno

hvala svima na pomoći,je w7 je piratska verzija,trebalo je u biosu staviti da prvo boota opticki uredaj.

nixamaloumac
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice