Ashampoo burning studio 6 FREE

poruka: 38
|
čitano: 14.648
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

skinuo sam sa download.com ashampoo burning studio 6 free, napomena je da je program besplatan, nakon što sam ga instalirao traži me da se registriram ili ću nakon 10 dana morati kupiti isti. ako unesem neki besplatni kod trial će mi se produžit na 20 dana što me ne zanima, zanima me samo da na svom lapu instaliram free program za prženje.

jel ima ashampoo uopće besplatan softwer za prženje cd-a i dvd-a?

ako nema može kakav savjet iz vašeg iskustva, šta da skinem?

hvala

karma slijepom daje vid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

moras ga kupit..

ja ti preporucam CDBurnerXP jer je jednostavan dobar i besplatan

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

...koliko je meni poznato ashampoo 6 je potpuno free samo moraš prilikom instalacije maknuti sve moguće kvačice...

...kaos...
Moj PC  
5 1 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Ashampoo burning studio 6 FREE

jel problem s postavkama? kad ga skineš jel se moraš mučit s onim kvačicama i nekim stručnim pitanjima u koje se ne razumijem? kakva su tvoja iskustva?

karma slijepom daje vid
16 godina
protjeran
Jurra kaže...

...koliko je meni poznato ashampoo 6 je potpuno free samo moraš prilikom instalacije maknuti sve moguće kvačice...

pa to sam i učinio. ali evo javlja mi kupi ili se slikaj. inače bio sam na njihovom siteu pa ti nemaju ništa besplatno kolko sam uspio primjetiti.

karma slijepom daje vid
17 godina
neaktivan

...ja ga imam instaliranog od prošle godine i normalno radi...deinstaliraj ga...počisti sve sa npr ccleaner i install..

...kaos...
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina

Kosristim upravo taj software već više od pola godine bez ikakvih problema!! Program je besplatan i radi odlično.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Kosristim upravo taj software već više od pola godine bez ikakvih problema!! Program je besplatan i radi odlično.

a majkumu i meni se sviđa samo me traži da ga kupim...da počistim temp files prvo? imam ccleaner i idem to sad probat pa reboot jel tako?

karma slijepom daje vid
16 godina
neaktivan

http://download.cnet.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html

Skini ga s ovog gore linka i ukloni kvačice pri instalaciji.

Dobar je program.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 15:50 (brixy).

1 0 hvala 0
18 godina

Pa kakve veze imaju te kvačice šta si pokazao (toolbar, homapge) sa freeware licencom!?. Ako se ne varam, nakon instalacije (a tu i tamo nakon pokretanja programa) te pita dali želiš ići na PRO ili ostat na FREE i naravno ostaneš na FREE... Ove kvačice označene u postu nemaju nikakve veze!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 15:50 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Pa kakve veze imaju te kvačice šta si pokazao (toolbar, homapge) sa freeware licencom!?. Nakon instalacije te može pitat dali želiš ići na PRO ili ostat na FREE i naravno ostaneš na FREE... Ove kvačice označene u postu nemaju nikakve veze!!

Pa da olakšan čoviku, da jedna slika nije prebačena!

I probaj ti skinit s toga linka pa ćeš znati!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 15:51 (brixy).
16 godina
protjeran

dečki bez svađe, ja sam te tri kvačice ubio pri instalaciji, ali mislim da znam gdje je greška: imao sam do danas ashampoo burning studio 9 pro s ključem i deinstalirao sam ga jer je došla verzija 10 nije bila update nego trial nisam znao i sve je riknulo. imam revo sad budem sve deinstalirao, pobrisao temp files sa ccleanerom, reboot i opet instalirao.

javim kaj bu. baš mi se sviđa taj ashampoo 6 free, malen je, lako se loada, ima rip cd opciju i nemoram vidit brigu kad će licenca isteć, mirno spavam.

karma slijepom daje vid
18 godina
neaktivan

Ako hoćeš Ashampoo Burning Studio 2010 legalno, možeš dobiti besplatno ključ, samo prilikom registracije upiši email adresu na koju ćeš dobiti ključ. Preporučam 10minutemail zbog možebitnog spama Smijeh.

Možeš skinuti odavde, makar ima po netu još sajtova..

Pray nightfall release me! Then I could wander. Wander to deep sleep.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ovako, stvarno ne znam šta da radim. deinstalirao sam free verziju 6 sa revom (advanced option) pobrisao sve temp files sa ccleanerom, rebootao lap i instalirao ponovno verziju 6 free. zašto u opciji help ima podopciju registriraj? to mi ne ide u glavu. kad kliknem na tu opciju otvori mi se njihov site gdje piše registriraj se i iznad piše ashampoo free 6...jel to free ili nije? btw, nisam ništa ispunio, ugasio sam site, a pri instalaciji ubio sam one tri kvačice po običaju...

tražim malen free burning software da mogu mirno spavat. ne zanimaju me nikakvi ključevi. hvala svima na pomoći.

karma slijepom daje vid
18 godina
neaktivan

Ako ti se ne da koristiti ključeve (besplatno) onda skini CDBurnerXP. Makar za Ashampoo Burning Studio 2010 uvijek daju jedan te isti ključ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam jesam li dobro razumio, ali ako je to ovo na slici onda bi trebalo samo to ignorirati.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Evo linka s ključem za Ashampoo Burning Studio 2010. Napominjem, sve je legalno!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

Ako ti se ne da koristiti ključeve (besplatno) onda skini CDBurnerXP. Makar za Ashampoo Burning Studio 2010 uvijek daju jedan te isti ključ...

zapeo sam za ovaj ashampoo burning studio 6 free jer ima i opciju da ripa audio cd što bi mi moglo bit od koristi. ako i nakon ove reinstalacije bude tražio da platim uklonit ću ga i instalirati cdburnerxp iako ne bi htio jer nema opcije rip audio disc. jel ti imaš taj cdburnerxp? jel treba čačkat po postavkama kad se instalira il je sve namješteno kao na ovom ashampoo 6 free?

imao sam do danas ashampoo pro 9 s ključem i bio mi je stvarno preglomazan (oko 90 MB ako se ne varam i mogao se updateati), dugo se loadao i nisam znao kad će mi licenca isteći to mi nije dalo mira. updateam ga danas s verzijom 10 i što se dogodi? izgubim ključ od 9ke a 10ka traži registraciju i teška je 130 MB...meni to ne treba ja nisam zahtjevan korisnik, na 9ki sam koristio 1-2% svih opcija, a loadao se 10-15 sekundi iako imam nov hp.

karma slijepom daje vid
16 godina
protjeran
brixy kaže...

Neznam jesam li dobro razumio, ali ako je to ovo na slici onda bi trebalo samo to ignorirati.

dobro si razumio, to sam dobio odmah po instalaciji.

ali mene brine nešto drugo: kad klikneš na pomoć gore, zadnja opcija (prebacio sam na hrvatski) imaš podopciju registriraj jel tako? kad klikneš na nju šta ti se otvori? meni neki site od ashampooa gdje traže moje podatke, a tebi? nisam ništa ispunjavao, ugasio sam je odma.

karma slijepom daje vid
16 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

Evo linka s ključem za Ashampoo Burning Studio 2010. Napominjem, sve je legalno!

puno hvala na pomoći, ali meni treba nešto malo i što se brzo loada i da znam da je trajno free. s ključevima nikad ne znaš. no čak i da je trajan preglomazan je za moje potrebe a i mislim da nije bitno drugačiji od zadnje verzije koju sam imao 9.21 pro.

uvijek stavljam programe na lap koji su lagani i ne usporavaju rad računala.

karma slijepom daje vid
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...
D4RKL1NG kaže...

zapeo sam za ovaj ashampoo burning studio 6 free jer ima i opciju da ripa audio cd što bi mi moglo bit od koristi. ako i nakon ove reinstalacije bude tražio da platim uklonit ću ga i instalirati cdburnerxp iako ne bi htio jer nema opcije rip audio disc. jel ti imaš taj cdburnerxp? jel treba čačkat po postavkama kad se instalira il je sve namješteno kao na ovom ashampoo 6 free?

Ok, ali ako odustaneš svakako probaj Ashampoo Burning Studio 2010, a za ripanje audio CD-a, preporučam ili CDex ili Exact Audio Copy.

P.S. Ja koristim Ashampoo Burning Studio 2010

primjeti da ima i Rip audio CD ;) primjeti da ima i Rip audio CD ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 16:37 (D4RKL1NG).
16 godina
protjeran

ne bih volio da se ovo s verzijom 6 izjalovi, a bome ne bih volio ni čekat da mi trial istekne. ako mi živci popuste instalirat ću cdburnerxp iako ne bih volio jer ovaj ashampoo 6 free radi odlično, ripa i prži isprobao sam ga prilikom prve instalacije. hvala na pomoći ali 10ka mi stvarno nije potrebna, a prilikom dizanja mi guši lap, probao sam je danas. nemam potrebe za tako nečim. hvala još jednom.

karma slijepom daje vid
16 godina
neaktivan

ali mene brine nešto drugo: kad klikneš na pomoć gore, zadnja opcija (prebacio sam na hrvatski) imaš podopciju registriraj jel tako? kad klikneš na nju šta ti se otvori? meni neki site od ashampooa gdje traže moje podatke, a tebi? nisam ništa ispunjavao, ugasio sam je odma.

Ako je to ovo(na slici), zanemari i to! Ako ti program normalno radi, to je to, bar kod mene je sve OK, a nisam registrirao!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 16:42 (brixy).
16 godina
protjeran
brixy kaže...

Ako je to ovo(na slici), zanemari i to! Ako ti program normalno radi, to je to!

je upravo sam na to mislio. nisam ništa ispunjavao, ugasio sam site. nisam ga još testirao, nemam šta za zapržit više, a mogao bi izripat neki audio cd čisto da probam...

znači to je to? nema straha da će mi isteć trial period il tako nešto?

edit: evo izripao sam nešto sve radi. kolko ga dugo imaš? jel sad 100% sigurno da me neće zaskočit s nekom registracijom tipa pare na sunce il se oprosti od free verzije :)

karma slijepom daje vid
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 16:53 (karakteran).
16 godina
neaktivan

Tako bi trebalo biti, tako je kod mene već mjesecima(bez problema), a pri registraciji dobijaš valjda nekakve pogodnosti

pri kupnji njihovih proizvoda, suport itd.(znači nebitnoCool) - bar ja mislim da je tako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 16:54 (brixy).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
brixy kaže...

Tako bi trebalo biti, tako je kod mene već mjesecima(bez problema), a pri registraciji dobijaš valjda nekakve pogodnosti

pri kupnji njihovih proizvoda, suport itd.(znači nebitnoCool) - bar ja mislim da je tako.

ajde da bude tako, ako je kod tebe valjda će bit i kod mene tako, ne javlja mi više ono što mi je javljao dok nisam sve pobrisao (kupi ili gubiš trial ver 6 free ostalo još 10 dana - sad to više ne vidim, valjda je ostalo od 9ke).

btw, program mi se jako sviđa, malen, brzo se loada, ripa super, prži cd super brzo i dobro, još nisam probao s filmovima, budem drugi mjesec kad ih naberem dovoljno ;)

nadam se da će trajat, pozdrav svima i hvala na podršci. i really appreciate it.

karma slijepom daje vid
16 godina
protjeran

Ashampoo Burning Studio 6 je potpuno besplatan software. Odličan, za neke perfekcioniste možda ružnog sučelja. I ne moraš nikakvu registraciju napraviti prema Ashamppo.org, a ako baš želiš poslije će te daviti s porukama da nadogradiš tu verziju na neke najnovije ili da kupiš ili isprobaš neke njihove trial proizvode.  Uglavnom Ashampoo Burning 6 je potpuno free. Koristim njihov Ashampoo Burning Studio 2009 ( to nije isto što i Ashampoo Burning Studio 9 ) koji sam dobio preko nekih njihovih akcija. Za njega sam se morao registrirati, ali za verziju 6 sigurno ti ne treba nikakva registracija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 21:15 (BlackFoot).
16 godina
protjeran
BlackFoot kaže...

Ashampoo Burning Studio 6 je potpuno besplatan software. Odličan, za neke perfekcioniste možda ružnog sučelja. I ne moraš nikakvu registraciju napraviti prema Ashamppo.org, a ako baš želiš poslije će te daviti s porukama da nadogradiš tu verziju na neke najnovije ili da kupiš ili isprobaš neke njihove trial proizvode.  Uglavnom Ashampoo Burning 6 je potpuno free. Koristim njihov Ashampoo Burning Studio 2009 ( to nije isto što i Ashampoo Burning Studio 9 ) koji sam dobio preko nekih njihovih akcija. Za njega sam se morao registrirati, ali za verziju 6 sigurno ti ne treba nikakva registracija.

odlična vijest već sam se zbog onih njihovih opcija registriraj (na dva mjesta u meniju gore) uplašio da se i to plaća, a htio sam ga jer ima i opciju da ripa audio cd.

riješio sam se 9ke, gledam stavit što lakše programe na lap da ga ne guše ili smrzavaju, nisam zahtjevan korisnik za mene sasma ok. super. hvala ti. pozdrav.

karma slijepom daje vid
16 godina
protjeran
karakteran kaže...
BlackFoot kaže...

odlična vijest već sam se zbog onih njihovih opcija registriraj (na dva mjesta u meniju gore) uplašio da se i to plaća, a htio sam ga jer ima i opciju da ripa audio cd.

riješio sam se 9ke, gledam stavit što lakše programe na lap da ga ne guše ili smrzavaju, nisam zahtjevan korisnik za mene sasma ok. super. hvala ti. pozdrav.

Vidi, što se toga tiče potpuno si u pravu. Maleni, lagani. U odnosu na razvikani ali i dobri Nero do verzije 7, je to vrlo malo zauzimanja prostora na Tvom HD -u. U svakom slučaju dobar izbor, ali svakako danas - sutra nemoj zanemariti i ostale programe koji su ti dečki preporučili u svojim postovima u svezi Teme.   

16 godina
protjeran

da ti budem iskren dokle god ashampoo 6 bude pržio divx-e i mp3ce te povremeno izripao kakvu pjesmu s audio cd-a ja ću se držat njega. danas sam s njime po prvi puta zapržio data cd i oduševio sam se kojom brzinom prži i koju kvalitetu daje. nogometnim rječnikom: ekipa koja pobjeđuje ne mjenja se. ako ipak bude jednog dana trebalo doći do neke promjene gledat ću stavit još lakši recimo cdburnerxp, čuo sam da je ok a ima svega 8 MB.

karma slijepom daje vid
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice