Antimalware doctor

poruka: 8
|
čitano: 1.935
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Antimalware doctor
Imam problem s kompjuterim. Slusao sam pjesmu na youtubu a antivirus mi je pojavio 5 virus. Onda se stvorio antimalware doctor a ja ga uopce nisam imao. Od tad mi taj doctor neda da idem na Internet ili da pokrenem program. Izbrisat ga nemogu. Ima li netko rijesenje??

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Antimalware doctor

To je fake AV. Uđi u Safe Mode (prilikom bootanja pritišći tipku F8) i skeniraj SAS-om.

Ime mu je random tako da ga virusi ne mogu prepoznati i ne instalira se.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 19:26 (deadman).
17 godina
neaktivan
mikosik kaže...
Imam problem s kompjuterim. Slusao sam pjesmu na youtubu a antivirus mi je pojavio 5 virus. Onda se stvorio antimalware doctor a ja ga uopce nisam imao. Od tad mi taj doctor neda da idem na Internet ili da pokrenem program. Izbrisat ga nemogu. Ima li netko rijesenje??

da,ili s malwarebytesom u safe modu,odaberi safe mode with networking pa ga skini ako ga nemaš na kompu

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 1:19 (seneka).
16 godina
neaktivan
Antimalware doctor
Uso sam u safe mode i nemogu ga naci pod random. Kako da ga nadem?? A kad zelim uci u internet pise da mi neki proxy server neda. Sta da radim??

0 0 hvala 0
16 godina

Zar nisi vidio pod kojim imenom ti se spremio? Ime mu se generira nasumce, ali uglavnom je to SAS i još neki brojevi, npr. SAS_564654.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
Antimalware doctor

Ja sa pokupio par puta taj virus,a riješio sam ga sa malwarebytom.

S tim   da uvijek imam više internet preglednika na kompu.ak ne da jednom dat će drugom pristup.

A ako ne onda safe mod i obavezno isključit sistem restore prije skeniranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antimalware doctor
Kako da znam pod kojim je imenom kad ni neznam da postoji u mom racunalu :)

0 0 hvala 0
16 godina

Ja govorim o SUPERAntiSpywareu kojeg skineš s linka kojeg sam ti gore stavio i njime skeniraš.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice