Active Desktop Recovery WTF ? ? ?

poruka: 4
|
čitano: 5.536
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Active Desktop Recovery WTF ? ? ?

Igrao mi je brat neku igru na kompu tj minimizirao ju je..... ja sam maximizirao igru(ne sjećam se sada koja je bila) i odjednom sam dobio BSOD u kojem je bio neki problem sa ati3duag.dll..... resetiram ja komp i dignu se windowsi xp.... i sada pogledajte što mi se dogodilo:

http://img697.imageshack.us/img697/3222/blablata.png

Sada imam tu sliku u pozadini i mogu kliknuti na ono gore "Restore my Active Desktop" e sada jeli to neki virus, neka greška??? mislim prvi put ovo vidim, imao sam iskustva sa svakakvim virusima/crvima/trojancima pa i sa spyware-om al ovo mi je skroz novo....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Active Desktop Recovery WTF ? ? ?

slobodno klikni na to i vrati će i se deskop, meni se to događalo na jednoj staroj konfiguraciji, mislim da je bio problem oko grafičke, ali ne sjećam se što (možda pregirjavanje). uglavnom neće biti ništa pc-ju ako klikneš na to. sto posto.

16 godina
neaktivan

Nije pregrijavanje. Kada je ukljucen Active Desktop, desktop se ponasa kao browser (mogu se stavljati internet stranice kao background recimo, i ono najvaznije .jpeg datoteke, bez njega samo obicni bitmapi mogu biti koristeni za pozadinu). Ponekad kad se explorer srusi active desktop se onemoguci kao sigurnosna mjera i potrebno ga je rucno omoguciti.

18 godina
lovac82 kaže...

Igrao mi je brat neku igru na kompu tj minimizirao ju je..... ja sam maximizirao igru(ne sjećam se sada koja je bila) i odjednom sam dobio BSOD u kojem je bio neki problem sa ati3duag.dll..... resetiram ja komp i dignu se windowsi xp.... i sada pogledajte što mi se dogodilo:

http://img697.imageshack.us/img697/3222/blablata.png

Sada imam tu sliku u pozadini i mogu kliknuti na ono gore "Restore my Active Desktop" e sada jeli to neki virus, neka greška??? mislim prvi put ovo vidim, imao sam iskustva sa svakakvim virusima/crvima/trojancima pa i sa spyware-om al ovo mi je skroz novo....

Nije to gamad samo poznata greska ATI drivera za graficu koju su ti uzrokovali BSOD i tak onda dalje.Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice