2 različita i ne povezana problema.

poruka: 16
|
čitano: 1.921
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znači imam 2 različita problema. Nisam siguran jesam pogodio podforum, ali eto.

Ovako, svakih 15-20 minuta mi odjednom nestane interneta na kompjuteru koji radi preko Wi-Fi USB sticka. 

Samo odjednom nestane, i onda stisnem Connect opet na svoju mrežu i proradi.

Nije ništa veliko, ali iritantno je kad igram neku multiplayer igru ili nešto slično.

Isto tako, svako malo dok pišem nešto ( pa i sad ) mi odjednom prestane pisati kao da sam kliknuo izvan prozora gdje pišem.

Pokušavao sam premještat miš i tipkovnicu po svim USB portovima, i uvijek isto, i to tek sad kad sam premjestio PC u drugu sobu.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina

- Probaj proskenirati sa Malwarebytes anitmalware free, AdwCleaner, Hitman pro, ComboFix.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------

0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Re: 2 različita i ne povezana problema.
Tomek.Klc kaže...

Znači imam 2 različita problema. Nisam siguran jesam pogodio podforum, ali eto.

Ovako, svakih 15-20 minuta mi odjednom nestane interneta na kompjuteru koji radi preko Wi-Fi USB sticka. 

Samo odjednom nestane, i onda stisnem Connect opet na svoju mrežu i proradi.

Nije ništa veliko, ali iritantno je kad igram neku multiplayer igru ili nešto slično.

Isto tako, svako malo dok pišem nešto ( pa i sad ) mi odjednom prestane pisati kao da sam kliknuo izvan prozora gdje pišem.

Pokušavao sam premještat miš i tipkovnicu po svim USB portovima, i uvijek isto, i to tek sad kad sam premjestio PC u drugu sobu.

ukoliko je problem s pucanjem neta takodjer nastao otkad je pc prebacen, lako je moguce da na novoj lokaciji PC ima losiji signal pa veza pukne. teoretski bi se veza trebala automatski uspostaviti, ali ako je signal bas los, to se nece dogoditi... 

14 godina
neaktivan
wifi kaže...
Tomek.Klc kaže...

ukoliko je problem s pucanjem neta takodjer nastao otkad je pc prebacen, lako je moguce da na novoj lokaciji PC ima losiji signal pa veza pukne. teoretski bi se veza trebala automatski uspostaviti, ali ako je signal bas los, to se nece dogoditi... 

Da, ali uvijek od 5 mogućih imam 4 crtice kao signala.

Evo zadnjih par sati je prestala pucat veza, iskreno nemam pojma kako ni zašto, nisam ništa pomicao ni dirao.

Probat ću sad skenirat s ovim programima.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 20:13 (Tomek.Klc).
18 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Da, ali uvijek od 5 mogućih imam 4 crtice kao signala.

Evo zadnjih par sati je prestala pucat veza, iskreno nemam pojma kako ni zašto, nisam ništa pomicao ni dirao.

Probat ću sad skenirat s ovim programima.

pada mi napamet jos jedan moguci uzrok - susjedna wifi mreza koja se nalazi na istom (ili bliskom kanalu) kao i tvoja. 

nepreklapajuci kanali su ti 1-6-11, odnosno pomaknuti za 5 jedan od drugog, pa ukoliko su ti u susjedstvu mreze bliske po kanalu, mozes eventualno pokusat promijenit kanal na kojem radi tvoja mreza a da bude sto je moguce udaljeniji od najjace susjedne mreze... 

12 godina
neaktivan

Tcom?

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Tcom?

Da, ali preko LANa i na laptopu koji je isto povezan s Wi-Fijem ništa nema problema.

Mislim, trenutno je sve ok, valjda će ovako i ostati.

12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
kivic15 kaže...

Tcom?

Da, ali preko LANa i na laptopu koji je isto povezan s Wi-Fijem ništa nema problema.

Mislim, trenutno je sve ok, valjda će ovako i ostati.

mene je isto nedavno zahebavalo,pa sam poslao prijavu preko mog t-com portala i riješili su za par sati....

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
14 godina
neaktivan

Evo, sad me pak počelo izbacivat iz igrica random svaku minutu / dvije.

Znači samo me iz čista mira izbaci na desktop. Seriously, wtf ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Ovo izbacivanje na desktop može biti virus. Imao je moj brat takvog jednog {#}

14 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
Tomek.Klc kaže...

Ovo izbacivanje na desktop može biti virus. Imao je moj brat takvog jednog {#}

Evo sad ću odmah poslije ove runde LoLa skenirat viruse, užas.

14 godina

Ista situacija mene pati,ali samo sa Vip-ovim usb stickom.

Stick se na dodir zagrije i krene pucanje,lagganje,komp zablokira,kursor nestane...U vecini slucajeva pomaze ištekati stick,no nekada toliko zablokira da moram rucni restart!

Pod garancijom je stick,no u Vip-u nemaju zamjenski uređaj,dok bi ovaj popravljali...evo vec 3 mjeseca,cekam da mi jave da dobiju taj zamjenski{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemaju baš nikakav drugi model u ponudi da ti ga zamijene?

0 0 hvala 0
13 godina
Milka30 kaže...

Ista situacija mene pati,ali samo sa Vip-ovim usb stickom.

Stick se na dodir zagrije i krene pucanje,lagganje,komp zablokira,kursor nestane...U vecini slucajeva pomaze ištekati stick,no nekada toliko zablokira da moram rucni restart!

Pod garancijom je stick,no u Vip-u nemaju zamjenski uređaj,dok bi ovaj popravljali...evo vec 3 mjeseca,cekam da mi jave da dobiju taj zamjenski{#}

Pa ako imas jamstvo odfuraj ga u servis i kroz 2-3 dana ces dobit novi!

Kresimir
14 godina
neaktivan

Obrisao sam 14 virusa ( Iskreno, nemam pojma odakle, nisam ništa skidao osim original igara sa Steama i NFS World s Origina. ), ali i dalje me izbacuje iz igara.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo, jučer i prekjučer mi je sve bilo okej, sad upalim opet League of Legends i opet me izbacuje. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice