2 problema

poruka: 3
|
čitano: 850
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
2 problema

Pozz svima. E ovako, imam 2 ajmo reci problema koji me zezaju. Prvi je to sto mi određena vrsta datoteka, kao npr. .avi nece da zapamti program u kojem se treba otvoriti. Odem na properties i promijenim da mi avi recimo otvara u bsplayeru i to zapamti samo neko vrijeme...

Drugi problem je sto mi glazba steka u windows media playeru, ali samo kad je pojacana na max Neodlučan U pozadini se ne vrti nista sto trosi puno resursa, recimo otvoreni su word, areader i firefox ... Osim ova dva problema sve radi uredno ...  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 2 problema
Maximus kaže...

Pozz svima. E ovako, imam 2 ajmo reci problema koji me zezaju. Prvi je to sto mi određena vrsta datoteka, kao npr. .avi nece da zapamti program u kojem se treba otvoriti. Odem na properties i promijenim da mi avi recimo otvara u bsplayeru i to zapamti samo neko vrijeme...

Drugi problem je sto mi glazba steka u windows media playeru, ali samo kad je pojacana na max Neodlučan U pozadini se ne vrti nista sto trosi puno resursa, recimo otvoreni su word, areader i firefox ... Osim ova dva problema sve radi uredno ...  

1. Kad hoćeš da se zapamti, ideš desni klik na taj *.avi file pa Open With odabereš koji program će ti otvarat i obavezno stavi kavčicu (slika)
2. Probaj skinit i instalirat K Lite Mega Codec Pack

Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 22:36 (vistma).
17 godina
neaktivan
2 problema

1.) ne mogu staviti kvacicu -> slika

2.) imam vec instaliran k-lite

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 23:29 (Maximus).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice