2 Problema

poruka: 4
|
čitano: 763
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
2 Problema

1. Problem  ako ga se tako moze nazvat, vaša preporuka za najbolji program za detekciju loših sectora, defragmentaciju, dakle općenito naj tool za HDD.

2. Imam dock na koji ustekavam 3.5 HDD-ove, nikako ne mogu uspit više kao prije safe to remove sa unlockerom za x64 bitne win koje sad imam. Jel ima koja alternativa, volio bih gasit diskove da se ne griju, imam 2 ladice zato pitam. Da ne moram svaki put gasit PC radi iskopcavanja koje je sigurno.

Kad idem sa unlockerom da ubije sve procese koji vezuju određeni HDD sa win7 64bit neda, tj ništa ne uradi, a na verziji x32bit je radilo, skinuo uredno verziju za 64bita i ništa.

Probao sam par alternativnih rješenja al ne ide. Imam 2 WD diska i 1 Hitachi.

Nešto sam čitao da moze pomoc update FW-a al ne znam ni sam više.

Pomoć i unaprijed zahvalan

Carpe Diem

0 0 hvala 0
16 godina
RE: 2 Problema

1. HD Tune

2. Nisam baš siguran što želiš, ali za zaustavljanje vanjskih diskova možeš koristiti WD-ov Spindown Utility. Provjereno radi na Win7 64-bit.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
18 godina
2 Problema

evo portable hdtune za provjeru zdravlja hdd-a.

za defragmentaciju ima puno rjesenja, a jati mogu reci da je odlican defragmenter unutar win7.

taj problem sigurnog uklanjanja i spin-down discova je poznata stvar, od viste do sedmice.

svugdje se na drugi nacin taj problem odrazava...posebno spin-down (da hdd prestane sa vrtnjom ploca)

premda safe remove nebi trebao biti problem.

edit:

eto u isto vrijeme smo donekle slicno odgovorili :)

taj spindown 1.0 je star ko opanak i bome mene nikad nije slusao,samo davno na xp-u.

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 20:20 (torrente).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RE: 2 Problema

Znam da..ali moram reći da je meni uredno zaustavljao diskove..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice